Bataie de joc la Satu Mare! Politistii nu mai lucreaza noaptea, asa ca infractorii sunt rugati frumos sa fie cuminti si sa nu faca nimic rau noaptea

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 sep 2020, 03:15

Locuitorii din Satu Mare sunt protejati numai pana la 10 seara? Noi asta am inteles dupa ce am citit o dispozitie stranie a sefului politiei din judet.

In ordinul numerotat sugestiv 666  scrie negru pe alb ca oamenii legii au program de noapte numai in resedinta de judet. Intre 6 dimineata si 10 seara, cam atat ar trebui sa lucreze politistii din Satu-Mare potrivit ordinului dat chiar de seful lor. Oare asta inseamna ca, pe timp de noapte, cand politistii nu-s acasa, infractorii pot juca pe masa?

„ La serviciul Rutier seful acestei structuri a inteles ca nu trebuie sa asigure prezenta politistilor in intervalul 22-06 pe drumurile nationale europene”,

afirma Cosmin Andreica- reprezentantul Sindicatului Politistilor. Si nu doar vitezomanii ar fi liberi sa faca ce vor pe strazi, ci si alti indivizi certati cu legea.

„Daca exista, cumva, sesizari de spargeri de locuinte, fiecare politist este sunat pe telefon, iar cel care poate interveni este chemat de acasa, merg la sediu isi ia cele necesare si merge la fata locului”, adauga Cosmin Andreica.

Ordinul, care poarta asa-zisul numar al Satanei, 666, i-a cam speriat pe satmareni.

Barbatii isi asuma rolul de gardieni ai partenerelor de viata, pe care nu prea le mai lasa sa iasa din case singure. Agentii de politie par sa fie scumpi la vedere nu doar noaptea, ci si ziua. Poate o fi caldura toropitoare de vina.

##VIDEO139463##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Sefii Politiei Romane resping acuzatiile sindicatului politistilor.

In acelasi comunicat se afirma ca politistii sunt pregatiti sa intervina in orice moment daca situatia o impune, iar programul ar fi fost unul convenit chiar cu liderii sindicatelor.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.