Bătaie în casa Puterea dragostei! Urmărește o ediție incendiară miercuri, 17 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 feb 2021, 19:00
Bătaie în casa Puterea dragostei

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc miercuri, 17 februarie 2021, la Kanal D.

O nouă bătai are loc în casa Puterea Dragostei. Între Nicos și Codruț are loc o altercație,  băieții sunt gata să sară la bătaie, intervine George și Alexandru care îi țin pe cei doi ca să nu se lovească.

Nicos este foarte revoltat, în ultimul timp conflictele dintre el și concurenții din casa sunt din ce în ce mai dese, iar pe lista lui se numără și Codruț.

”Îți mai bați joc și de femeia aia, i-ai spus că este cea mai nasoală, ai scuipat-o și acuma lingi unde ai scuipat și tu ți-o cauți cu mine pe vorbe.”

”Ești un om de unică folosință, care nu e bun de nimic, e bun numai să îmbârlige, să facă numai prostii și dacă nu e cald, să îi dai în cap lu' unu care ți-a făcut bine”,  a

spus Nicos despre Comănici.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 16 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela face un anunt uluitor! "Am o filmare cu voi!"

Tensiunile sunt din ce în ce mari în casa Puterea Dragostei, Cazi dă cărțile pe față și spune totul despre Romeo, care caută subiect de ceartă, acesta este de părere că sunt foarte mulți mincinoși în casă și joacă la mai multe capete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Îi iei mereu apărarea lui Codruț, chiar dacă n-au dreptate câteodată, că nu poți să ai drepate în emisiunea aia mereu, nu există om care să aibă dreptate de la început până la sfârșit.

Nu suport mincinoșii, săgeată, sclav, în toate felurle îl faci și afară îl iei și-l pupi, Marinescu și din alea.”, a spus Romeo

”Păi tu ești ala care decade și cu amândouă brigăzile, vrei să te mint.”, i-a replicat Cazi lui Romeo.

O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei

O nouă concurentă va păși în casa Puterea dragostei.

Băieții par foarte încântați de prezența ei la prima vedere. Seya, noua conucrentă care va intra în casă în ediția de mâine, îl va lua la dans pe Cazi, spre surprinderea tuturor. Oare noua cuncurentă a venit pentru a-l cuceri pe Cazi? Aflați mai multe în ediția de mâine a emisiunii Puterea Dragostei.

Deși o nouă fată își face apariția în casa, tensiunile nu se opresc aici, Marinescu primul conflict cu Andrei, concurentul care a intrat de curând în competiție.

Cearta celor doi pornește de la bani. Între cei doi se bagă George, pentru a nu se lua la bătaie.