BATAIE in toata regula intre hingheri locatarii unui bloc, mari iubitori de animale. Priviti cum s-au incaierat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Or fi fost atacati, pe imagini nu se vede. Si atunci apare intrebarea: sunt platiti sa prinda cainii fara stapan sau sa imobilizeze locatarii, iubitori de animale? Priviti luptele de strada surprinse cu telefonul mobil in Bucuresti! Razboi in toata regula langa un bloc! Combatanti: hingherii si locatarii imobilului. Angajatii ASPA trebuie sa insface un maidanez, dar, din vanatori s-au trezit vanati. Oamenii nu vor nici in ruptul capului sa se desparta de caine.

E o lupta corp la corp. Doi angajati ai ASPA incearca sa il potoleasca pe unul dintre barbati. In valtoare se prinde si un al doilea locatar. Unul dintre cei doi barbati este lipit de gard de catre hingheri. Omul nu se mai poate misca din imobilizarea ca la carte. Al doilea combatant se imbranceste cu un angajat ASPA, dar abandoneaza.

##VIDEO134264##

Injuraturile curg, dar hingherii par obisnuiti cu asta.

E nevoie de 4 dintre ei pentru capturarea cainelui fara stapan. Cainele ajunge, in cele din urma, intr-o cusca, dar scandalul e departe de final. Invalmaseala i-a suparat foarte tare pe locatarii blocului, care au ramas acum fara patruped.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reprezentantii Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor

spun ca s-au deplasat in zona pentru a solutiona o reclamatie primita de la asociatia de proprietari si ca angajatii lor au fost amenintati cu un cutit. Asa se explica reactia hingherilor, care nu au facut altceva decat sa se apere, mai spun reprezentantii ASPA.