Bătaie în trafic, pe Calea Floreasca din Capitală - Imaginile violente au fost surprinse de martori

Author: Alina Petre

Bătaie în trafic

Doi bărbați s-au luat la bătaie în trafic, pe Calea Floreasca din București. Martorii au surprins imaginile violente.

Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare chiar în mijlocul străzii, marți după-amiază, într-o intersecție din cartierul Floreasca, din Nordul Capitalei.

Incident s-a produs, marți după-amiază, în jurul orei 17:30, pe strada Barbu Văcărescu.

Unul dintre bărbați l-a lovit pe cel care se afla la volan, iar conflictul a degenerat atunci când șoferul a coborât din mașină. Bătaia s-a oprit abia atunci când unul dintre combatanți a primit ajutor din partea unui prieten.

Un șofer aflat la câțiva metri de bătaie a filmat întregul incident si l-a postat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Un bărbat a murit, după ce a fost bătut cu bestialitate de alt șofer

Matorii au chemat poliția

În urma apariției imaginilor, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6 au anunțat că în cursul zilei de marți fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi bărbați s-ar fi agresat reciproc, pe o stradă

din Sectorul 2, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 6, care au demarat verificările.

Persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit Poliției Capitalei, până la acest moment nicio persoană nu a formulat plângere, cercetările fiind efectuate, din oficiu, de către Secția 6 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt.”

, a declarat Poliția.

Comportamentul agresiv în trafic, pedepsit

În ultima perioadă au fost tot mai multe situații în care șoferii s-au șicanat. Iar pe lângă amenzi, cei violenți în trafic își riscă și propria libertate.

Guvernul a aprobat, în luna ianuarie, noi scanțiuni rutiere și creșteri de amenzi, iar șoferii care se vor comporta agresiv în trafic vor fi pedepsiți.

Ordonanța de urgență adoptată e menită să combată agresiunile în trafic și să sancționeze mai dur abaterile de la legislația rutieră.

Sancțiunile pentru comportamentul agresiv în trafic se referă la amenzi cuprinse între 580 și 725 lei (clasa a II-a de sancţiuni) şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Cea mai mare pedeapsă pe care a primit-o un șofer după ce a agresat pe cineva în trafic, a fost de 5 ani de închisoare.

Bărbatul furios, care se afla pe a treia bandă a șoselei din apropierea Fântânii Miorița din Capitală i-a tăiat calea unui alt șofer.

Citeste si: S-au bătut sau nu Daniela Gyorfi și Carmen Harra, pentru un bărbat? Artista a spus tot adevărul: „Niciodată în viața mea”

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.