Bătaie între Alexandra și Maria! Concurentele și-au aruncat cuvinte grele. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 29 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 28 dec 2020, 19:00

Tensiunile ating din nou apogeul în casa Puterea dragostei, iar cele care declanșează zarva în casa iubirii sunt Alexandra și Maria.

Spiritul sărbătorilor, care ne îndeamnă să fim mai buni și iertători, pare să îi fi ocolit pe concurenții Puterea Dragostei.  Aceștia se atacă mai dur ca niciodată. 

Concurenții de la Puterea Dragostei, aproape de bătaie

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei,  iar lucrurile nu par să se liniștească. Scandalurile iau amploare, iar concurentii s-au enervat la culme, iar de nervi au sărit la bătaie.

În ediția de astăzi, în casa fetelor se iscă un mare scandal. Protagonistele sunt Alexandra și Maria, care ajung la jigniri grave și sunt la un pas de a se încăiera.

Pe măsură ce timpul trece, relația dintre concurente pare să se deterioreze tot mai mult. Alexandra a izbucnit și a fost la un pas să o atace pe Maria, între cele două au intervenit colegele lor, dar și prezentatoarea emisiunii.

Citeste si: Livian, din nou la TV? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „O să ne vedem în...”

Cum se va termină conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.