Bataie la Puterea dragostei sezonul 3! Alexandra a sarit la Aya! Ce a declansat scandalul VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 sep 2020, 12:42
Alexandra a cedat si a vrut sa o bata pe Aya

Alexandra si Aya au fost implicate intr-un conflict de proportii in emisiunea de astazi Puterea dragostei. Doar interventia concurentelor a facut sa nu asistam la o bataie in toata regula.

Cele doua s-au certat de la o afirmatie a Ayei, ca va lupta pentru George si ca, daca nu va iesi cu acesta, se va indrepta spre Akebono.

Alexandra a sarit sa o bata pe Aya fiindca i s-a parut ca aceasta e obraznica. Iata dialogul din casa:

Aya: Eu o sa incerc (n.r.: sa il cucereasca pe George). Sa nu imi para rau mai incolo ca nu am luptat.

Daca nu iese, aia e, ma voi indrepta in continuare spre Akebono

Fetele: Nu-l lua la misto pe Akebono

Aya: Nu-l iau la misto

Alexandra: Ai zis mai devreme ca vei lupta pentru George. Trezeste-te la realitate!

Aya: Taci din gura

Alexandra: Nu ti se pare ca ai glasul ala cam mare?

Aya: Nu, nu mi se pare

Alexandra: Nu ti se pare ca ai devenit cam tupeista?

Aya: Deloc

Alexandra: Am senzatia ca nu stii cu cine te joci

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aya: Nu m-am facut de ras ca tine

Cum s-a incheiat totul!

Alexandra a fost calmata de concurente, iar Aya a fost scoase de acestea din platou, pentru a fi evitate disensiunile in continuare.

Alexandra a fost implicata in mai multe conflicte inca de la inceputul sezonului 3. Cel mai cunoscut dintre acestea este chiar cel cu fostul ei iubit, Nicos, cu care s-a certat de nenumarate ori in emisiune.

Nicos i-a cerut, in camera rosie, Alexandrei sa nu mai vorbeasca despre el in emisiune, lucru pe care aceasta l-a respectat doar partial ulterior. Nici Nicos nu s-a mai tinut complet de aceasta intelegere, mai aducand si el vorba in emisiune despre Alexandra.

George, adevaratul motiv al scandalului?

Desi Alexandra a cedat din pricina asa-zisei "obraznicii" afisate de Aya, motivul adevarat ar putea fi reprezentat chiar de George, pe care mai multe fete din casa Puterea dragostei si-l doresc.

Prima care si-l doreste este chiar fosta lui iubita, Mona, care sufera fiindca s-au despartit. Aya a spus clar astazi in emisiune ca va lupta pentru George, iar Alexandra a zis ca e indragostita de el.

Mona a simtit bine ca Aya a pus ochii pe fostul ei iubit si i-a declarat razboi acesteia. Mona i-a dat interzis Ayei sa se apropie de George, insa aceasta nu tine deloc cont de ce vrea Mona, asa ca a si fost in camera rosie cu George in emisiunea de astazi.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.