BATAIE pe copil! Fetita Larei Saban, luata de tatal ei de la bunici CU POLITIA VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:39

Numai mama sa nu fii in astfel de momente. Disperata ca i-au luat nepotica, mama Larei Saban s-a zbatut ca o leoaica in cusca: s-a napustit asupra masinii de politie si a incercat din rasputeri sa se agate de ea, doar ca sa nu-i ia copila.

Azi-dimineata, familia Saban a aflat ca tatal biologic al fetitei a trimis-o pe bona, cu un avion particular, tocmai din Turcia, ca sa ia copila.

 

Pentru ca mama Larei nu a vrut s-o dea, a fost acuzata de lipsire de libertate. Au urmat ore in sir de audieri in curtea casei, cu procurori, avocati si politisti deopotriva.

 

In zadar au incercat avocatii sa invoce tot felul de legi si de conventii ca sa-i impedice pe procurori sa le ia fetita.

 

Familia n-a vrut sa dea copilul si, din punctul lor de vedere, pe buna dreptate. Cat timp Lara a fost plansa, tatal fetitei unde a fost?

 

De atata durere, femeii i s-a facut rau! In momentul in care politistii au intrat in casa, femeia s-a dezlantuit.

 

Ce blestem s-o fi abatut asupra bietei femei? Intai, si-a vazut fiica moarta, ucisa, dupa cum spun anchetatorii, chiar de fratele ei.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Azi, procurorii i-au dat o noua lovitura: i-au luat nepotica de nici trei ani, singura care-i mai amintea de frumoasa Lara, sange din sangele ei.

 

Dupa cinci ore de plansete si certuri, copilul a fost smuls de-autoritati din bratele rudelor.

 

La orele amiezii, fetita si bona au ajuns pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, de unde avionul particular a zburat spre tara Semilunei.

 

O informatie aparuta in urma cu putin timp vine sa apese si mai tare pe durerea familiei. Ferm convinsa ca ghiunal e nevinovat, si nu si-a ucis sora, procurorii i-au dat mamei o veste soc: atat fiul ei, cat si presupusul complice George Davidescu, au picat testul poligraf.

 

Pentru anchetatori e un pas urias care, spun ei, va duce la condamnarea celor doi pentru omor deosbit de grav.

 

Lara Saban a fost ucisa pe 3 mai, intr-un apartament inchiriat din Constanta, se pare, pentru bani.