Batalia pentru titlul de “Survivor Romania” incepe sambata, 18 ianuarie, la Kanal D!

Author: A.I.
Actualizat: 18 ian 2020, 22:45
Foto(20)

Reality-ul va fi difuzat patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00! Cei 20 de concurenti s-au imbarcat deja in aeronava catre Republica Dominicana

Cei 20 de concurenti vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Acestia s-au imbarcat deja in aeronava spe Republica Dominicana, locul unde se vor lupta pentru a-si depasi limitele si a demonstra ca pot fi “supravietuitori”.

Cand incepe Survivor Romania

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul show-ului “Survivor Romania”, prima editie a acestui reality revolutionar urmand sa fie difuzata sambata aceasta, 18 ianuarie, de la ora 20.00.

Concurentii vor avea de infruntat conditiile dure ale salbaticiei, intocmai ca niste naufragiati pe o insula pustie. Isi vor construi singuri adapost, se vor hrani cu ce le ofera natura, vor incerca sa gaseasca cele mai bune strategii pentru a se impune in grup si a rezista cat mai mult intr-un mediu strain, care nu are nimic din confortul cu care au fost obisnuiti.

20 de caractere diferite, cu povesti de viata inedite, oameni cu emotii si asteptari uriase, cu totii vor fi nevoiti sa intre intr-o cursa autentica a supravietuirii din care va iesi

un singur invingator.  

Citeste si: Ei sunt cei zece concurenti celebri, pregatiti sa isi infrunte cele mai mari temeri, in jungla din Republica Dominicana, la ''Survivor Romania'', in curand, la Kanal D!

Citeste si: Zece concurenti ambitiosi, inca necunoscuti publicului larg, vor raspunde provocarii uriase lansate de „Survivor Romania", reality-ul care va fi difuzat, sambata, 18 ianuarie, la Kanal D!

Citeste si: Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor Romania”!

Citeste si: Totul despre Survivor Romania: concurenti, zile si ore de difuzare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cine sunt concurentii Survivor Romania

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor.

De cealalta parte, echipa concurentilor inca necunoscuti publicului larg este formata din Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Emanuel Neagu, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.

Cine prezinta Survivor Romania

Vedeta TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport si tatal a doi copii minunati, Dan Cruceru va fi prezentatorul „ Survivor Romania ”, reality-ul ce va tine milioane de romani cu sufletul la gura. 

Sunt onorat sa fiu implicat intr-un reality iconic, de asemenea,  foarte bucuros sa am parte de o experienta extraordinara, intr-un peisaj de o frumusete iesita din comun. Sunt nerabdator sa ii cunosc pe concurenti, vor avea parte de o competitie extrem de dura, pentru ca vor fi ca niste naufragiati in jungla din Republica Dominicana.

"Sa-ti construiesti singur adapost, sa iti procuri singur hrana din ceea ce iti ofera natura si sa nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obisnuit, toate acestea mi se par niste adevarate pietre

de incercare. La care se adauga imposibilitatea de a tine legatura cu familia, cu cei dragi.

"Telespectatorii vor avea parte de o competitie suta la suta reala, incarcata de dramatism, depasirea limitelor, camaraderie si dorinta de a fi cel mai bun ”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania.

Nu ratati premiera celui mai dramatic reality televizat, “Survivor Romania”, in aceasta sambata, de la ora 20:00!

Telespectatorii vor fi martorii unui reality suta la suta autentic, de sambata pana marti, de la ora 20:00,  numai la Kanal D.