Batalie mai ceva ca la Posada in familia Uzunov! Uite cum arata casa dupa intrarea cu forta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:08

Dupa multe incercari esuate, Cristina Uzunov a reusit sa intre in casa in care alocuit doar cu ajutorul executarii silite emise de instanta, insa nu fara a sparge usi si ferestre protejate de grilaj de fier.

Cristina Uzunov, fosta sotie a lui Eduard Uzunov se chinuie de trei ani sa ia in posesie casa in care cei doi copii ai ei au crescut si pe care judecatorii i-au incredintat-o. Insa a venit si ziua in care s-a pus in aplicare executarea silita, iar Cristina Uzunov impreuna cu avocata si reprezentantii legii au fost nevoiti sa sparga usi si geamuri pentru a intra in casa. D e la ora 10 si pana la 4 ne chinuim sa intram in casa pentru ca domnul Uzunov a ferecat-o pe dinauntru cu grilaj de fier.
Eduard Uzunov i-a adresat fostei sotii injurii care nu au puttu fi reproduse integral, insa ea l-a luat peste picior, vrand sa ii ia un interviu, despre situatia actuala. Casa arata ca la puscarie mai degraba decat una in care locuiesti, cu toate grilajele astea

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.