Batalie pe viata si pe moarte la "Bravo, ai stil! Celebrities": Ce ii reproseaza din nou Andreea Tonciu Alexandrei Ungureanu: "Ea, splendoarea Romaniei, sa defileze..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 04:40
Andreea Tonciu lupta cu toate armele cu Akexandra Ungureanu
Sursa: Captură KANAL D

Mai sunt doar cateva editii pana la Marea Finala unde va fi desemnata castigatoarea premiului de 100 000 de lei.

Incepe duelul celebritatilor pentru Marea Finala

Citeste si: Andreea Tonciu si-a batut adversarele in Semifinala "Bravo, ai stil! Celebrities" A avut tinuta ca la "Victoria's Secret!"

Cele sase concurente se vor duela pentru un loc în Marea Finală  in aceasta sambata de la ora 20:00. Astfel, se va desemna, în direct, prin SMS, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea tilului de Cea mai stilată femeie din România.

Vedeta care va castiga, va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Dupa conceptul semifinalei – Aripi de înger – o mare provocare stilistică care le-a dat batai de cap concurentelor, Ilinca Vandici a anuntat ca toate cele sase vedete vor merge in Marea Finala.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Parcursul lor se apropie de final, călătoria stilistică a acestora, în ultimele luni a fost presărată cu momente unice, extravagante,  cu emoție, agonie și extaz. La aproape un an de când au pornit în această aventură fascinantă, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Oana Radu și Theo Rose vor trebui să ajungă la inimile telspectatorilor, cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește desemnarea unicei câștigătoare.

Andreea Tonciu, o noua editie, un nou repros la adresa rivalei sale

Citeste si: Cristina Siscanu, atac fara precedent la adresa juratilor "Bravo, ai stil! Celebrities": "Nu am venit aici sa va bateti voi joc de mine!" Cum a rabufnit concurenta

Insa batalia este departe de a se fi terminat, Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu inca mai au ce sa-si reproseze, punctajul lor fiind destul de strans si ambele lupta cu toate fortele pentru a demonstra ca una este mai buna decat cealalta.

Inevitabil, nervii intinsi la maxim si personalitatea fiecarei si-au pus amprenta pe discursul pe care l-au avut una fata de cealalta.