Bate vantul in Parlament! Alesii nostri nu se inghesuie sa vina la munca VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:46

Oare chiar atat de constiinciosi sa fie alesii nostri?

Daca ne luam dupa cuvintele sefei de la comisia de sanatate, Rodica Nassar, asa s-ar zice. Numai ca presedintele Camerei Deputatilor ii contrazice "elanul muncitoresc".

Spera degeaba Valeriu Zgonea deputatii din comisii nu au dat rapoarte pe legi, asa ca azi sedinta de plen a fost anulata pentru ca nu exista niciun proiect de lege pe ordinea de zi. Ce scuza au gasit alesii? Ascultati-i!

Un pic fastaciti ca i-am intrerupt din pauza de cafea si de tigara, cei doi alesi au incercat sa dreaga o situatie pe care astazi am intalnit-o la mai toate comisiile.


Dar membrii comisiei nu au vazut ce am vazut si noi: scaune goale si calculatoare care isi asteptau utilizatorii cu documentele deschise.

Mai multi invitati poate, dar mai multi colegi, noi nu am vazut. Si totusi domnul deputat ne ofera cateva explicatii. Alta doamna deputat a purces cu emotii spre sala de sedinta a comisiei!

Comisia de sanatate lucra dar nu la capacitate maxima. Si aici scaunele erau mai mult goale.
Alte comisii, aceeasi situatie: absenti mai multi decat prezenti. Si, ca si cand nu ar fi fost suficient- am gasit si o comisie care lucra doar pe hartie!

Si au asteptat hartiile mult si bine, membrii comisiei tot nu au venit la munca. Dar poate cine stie, data viitoare vor fi mai" constiinciosi".