Batoane de martipan invelite in ciocolata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:19

Cost estimativ: 80 lei pentru 10 persoane

 

Ingrediente

1,5 kg migdale crude decojite

700 g zahar pudra

2 linguri esenta de migdale

3-4 albusuri

2 tablete de ciocolata neagra

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Mod de preparare

Migdalele se macina bine in robotul de bucatarie, pana devin de consistenta unei faini sau a unui pesmet fin.

Se adauga aromele, zaharul, apoi, treptat, albusul pana cand se obtine consistenta dorita.

Se pune totul la rece in strat de 1-2 cm, iar cand martipanul s-a intarit, se scoate si se taie batoane ce se glazureaza cu ciocolata topita.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.