Batrana de 92 de ani, RECUNOSCUTA pentru cremele MIRACULOASE pe care le prepara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 04:45

La cei 92 de ani ai sai, Nastacai Tamash, nasei Ileana, cum ii spune toata lumea, i s-a dus vestea pentru cremele minune pe care le prepara.

 Acum, secretul alifiilor care ar vindeca orice fel de problema a pielii a fost deprins si de sora sa mai mica, ajutorul ei de nadejde.

Se mai adauga o parte de untura de oaie si un pic de unt de la stana, pe care ciobanii il fac special pentru leac. Totul se pune apoi pe soba si se fierbe la foc mic, pana se formeaza o crema omogena, buna la orice fel de rana sau negi care apar pe piele, spun batranele.



Doamna Maria s-a lovit cu sapa peste picior si cum durerile nu-i dadeau pace, a trecut pragul casei batranei. La fel ca ea, sute de oameni vin aici, in fiecare an.

Printre cei bolnavi a fost si o fetita, care, pe cand avea 6 ani, nu reusea sa vada cu un ochi. Cu leacul ei, i-ar fi redat vederea.
Compozitia, alcatuita din ou, sare si zahar, se pune in coaja de ou, iar apoi intr-o bucata de material umed.
La final, se baga in cuptor.

Femeia sustine ca dupa 3 aplicari, problema de la ochi a disparut ca prin minune. Medicii avertizeaza, insa. Chiar daca omenirea s-a tratat mii de ani cu leacuri babesti, medicina a avansat suficient. Asadar, atentie mare la astfel de leacuri si la posibilele reactii adverse. 

 

Taguri: