Batranul care si-a ucis colegul de salon a murit subit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 23:00

Atacatorul de la spital a murit in urma cu aproximativ 8 ore la spitalul de psihiatrie Socola, unde a fost internat imediat dupa ce a comis oribila fapta.

In urma cu 2 nopti, se afla intr-unul din saloanele clinicii de chirugie cardiaca. In patul alaturat se afla un batran de 82 de ani. Ca din senin si aparent, fara niciun motiv, unul dintre pacienti a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat in torace pe celalalt. Asta sub ochii ingroziti ai celorlati bolnavi si ai asistentei care se aflau in salon.

Femeia, angajata spitalului, a incercat sa intervina, dar a fost si ea injunghiata in brat.
Panica s-a instalat imediat in salon si mai apoi in toata sectia. In timp ce o parte dintre cadrele medicale incercau sa il imobilizeze pe atacator, celalalta parte lupta sa-l salveze pe pacientul agresat.

Asistenta s-a ales cu o plaga la nivelul bratului dar si cu o sperietura sora cu moartea. Femeia va avea nevoie de consiliere psihologica pentru a-si reveni. Rudele agresorului si ale pacientului injunghiat mortal sunt in stare de soc.
Nimeni nu si explica comportamentul bizar al batranului si ce anume a dus la tragedie.

Dupa ce a comis crima, batranul de 77 de ani a fost transferat la spitalul de psihiatrie Socola. Pentru ca aparent nu exista niciun motiv pentru a comite cumplita fapta, medicii au suspectat ca o afectiune psihiatrica l-ar fi putut impinge sa faca asa ceva.

Fara sa dea semne ca s-ar simti rau, batranul a stat tacut in patul sau.
La ora 4 dimineata si-a dat ultima suflare. Ce i-a provocat moartea? medicii nu pot decat sa banuiasca. Autopsia cadavrului va stabili cu exactitate cauza mortii. Nimeni nu va afla acum ce l-a scos din minti in urma cu 2 nopti, cand si-a atacat prietenul de suferinta si asistenta care ii purta de grija.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.