Batranul Fazil, in pericol de moarte! Afla ce se va intampla cu stalpul familiei Gorecki, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la ora 19:45, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2018, 10:39

Dupa furtuna iscata de Ismet, la conac, Fazil sufera enorm ca Refika, cea care ii fusese partenera de viata ani la rand, ii cere divortul.

Ali, Cemal si Ismet cauta refugiu in casa lui Fazil pentru a scapa de primejdia care ii paste, insa femeile din conac sunt furioase si foarte hotarate sa nu le accepte rugamintea acestora.

Citeste si: Fazil din "Dragoste si ura", cel mai varstnic actor din distributia serialului! Kenan Bal se afla la al doilea mariaj, cu o femeie cu 20 de ani mai tanara! Iata ce diferenta mare exista intre cei doi indragostiti si cum au aratat la nunta!

In tot acest timp, Fazil ii preda dreptul la mostenire celor trei barbati, atunci cand aduc in discutie datoria mai veche a lui Ismet. Imediat, se pune problema unei confiscari. Conflictul intre frati este inevitabil si va produce mari rupturi... Pembe il ameninta cu divortul pe Ismet, in conditiile in care barbatul nu ii cere lui Fazil sa ii inapoieze partea care i se cuvine, din actiunile firmei.

Intre timp, Refika nu poate sa treaca peste greseala sotului ei, pe care il surprinsese in casa fostei lui amante, este hotarata sa divorteze. Ajuns la tribunal, bulversat de situatia neasteptata, batranul isi pierde cunostinta, sub privirile neputincioase ale tuturor...

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.