Batut CRUNT de proprii parinti? Copil de 2 ani, adus in COMA la spital

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

N-a contat ca are numai 2 ani. A fost batut cu incrancenare si ajuns mai mult mort decat viu la spital.

Mama spune ba ca a cazut din carucior, ba ca a fost agresat de tatal vitreg. Un lucru e cert. Numai parinti nu pot fi numiti. Inconstient, in coma si plin de lovituri. Asa a ajuns bietul copil la spitalul din Targoviste. Socati, doctorii au decis sa-l transfere in Bucuresti.

"Prezinta leziuni care ar putea fi produse prin agresiune fizica pe toata suprafata corporala- pe abdomen, pe torace, pe maini, pe picioare, in zona lombara, in zona genitala, inclusiv in zona capului", spun medicii.

Deocamdata copilul este stabil. Medicii spun ca nu e nevoie de operatie, insa daca starea sa nu se amelioreaza, orice este posibil!

Femeia spune ca tatal vitreg al copilului ar fi cel care l-ar fi batut. Mama este si ea in vizorul anchetatorilor. Desi isi acuza concubinul ca i-a desfigurat pruncul, mama nu s-a gandit inca sa faca plangere impotriva acestuia. Politia si cei de la Protectia Copilului vor trebui sa stabileasca vinovatii.


Daca se va dovedi ca mama este cea care si-a batut copilul, aceasta risca sa-si piarda pruncul si sa ajunga dupa gratii.
##VIDEO121326##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei