Bautura, bat-o vina! Cum au sarbatorit unii sfintele sarbatori de Paste

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Invierea Domnului le umple sufletele de bucurie crestinilor in fiecare an. Unii se manifesta, insa, intr-un mod, sa zicem, exagerat.

E adevarat, ii ajuta si paharul. Dupa un paharel si inca un paharel nu e de mirare ca domnii din imagini nu mai stiu ce sarbatoresc: Nasterea sau Invierea Domnului Iisus Hristos?

Nu vedeti ca acum invie, acum se-nalta, acum il ingroapa ”, spun cei care au sorbit din licoarea lui Bachus. Or vorbi patimile postului mare prin gura crestinului! Dar si cand vine vremea de petrecere, cum sa treaca zilele fara un strop de bautura? Unii isi amintresc ca au baut palica, dar cata?

Bucuros ca Domnul Iisus a Inviat, un barbat face

pe loc un aranjament de Paste care i-ar face invidiosi pana si pe cei mai mari stilisti! Aburii alcoolului i-au cam ametit pe uniii crestini. Dar, nimic nu se compara cu domnul pe care il veti vedea si dumneavoastra in imagini, care danseaza ca Michael Jackson! Cu siguranta nu face asta de la prea mult drob sau cozonac.

Cu o cutie de bere in mana, crestinul nostru isi arata indemanarea in ale dansului mai ceva ca celebrul artist! Daca unii s-au distrat de minune la betie, altii, dupa ce au baut un paharel, s-au pus pe facut glume proaste
pe banii statului! Au sunat la 112 si au alertat o armata de pompieri si politisti. S-a intamplat in Maramures, unde salvatorii, veniti cu masini si utilaje, au scotocit, in disperare, apa Somesului.

##VIDEO110050##

Timp de o ora, l-au cautat pe un barbat care s-ar fi sinucis. Pana la urma, au aflat ca a fost o farsa. Un barbat, recent iesit din inchisoare, a sunat la 112 si a facut o gluma la betie.

Politistii l-au gasit si l-au amendat cu 500 de lei. La auzul vestii, unul dintre satenii care au participat la cautari, s-a revoltat:

Ce acoperi cu 5 milioane(n.r. de lei vechi)? Ca nu acoperi nici lumina din lanterne! ” Peste 70% din apelurile primite, anul trecut, la numarul de urgenta, 112, au fost false. S-au dat peste 10.000 de amenzi. Cele mai multe sanctiuni au fost date in judetele Teleorman, Suceava si in Capitala.
Cei care se distreaza astfel nu realizeaza ca, in timp ce ei tin linia ocupata, in acel moment, un seaman chiar are nevoie de ajutor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.