Andreea Mantea a povestit cum a reusit sa slabeasca dupa ce a nascut.
„Dupa ce am nascut, am mancat carne fiarta, legume fierte. Dar trebuie sa te concentrezi pe copil. Daca alaptezi slabesti de la sine. In vreo trei luni am dat jos bine de tot, dar atarna pielea. Si atunci m-am apucat de masaj.
M-am masat pana nu am mai putut, dar degeaba, pentru ca nu m-a ajutat.
N-am reusit in anul respectiv, am reusit abia acum un an. Mi-am propus dupa sarbatori. De sarbatori anul trecut cred ca eram unul dintre cazurile acelea care ajung la spital pentru ca au mancat prea mult de Craciun. Mancam orice, eram disperata. Ca de la 1 ianuarie voiam sa incep sala.
Dar era inchisa sala, apoi m-am dus la sala pe 3 ianuarie. Dar din august, nu m-am mai dus.
Eu inainte, noaptea nu reuseam sa adorm si beam o bere. Si de la berea aia ma ameteam un pic si adormeam.
Si pentru ca nu mai vreau sa beau bere pentru ingrasa foarte tare, beau apa minerala si ma pacalesc ca beau bere.
Si am fost magazinul ala am fost si mi-am luat parizer cu paine.Se mai intampla sa am pofte dastea. Si am mancat si cu mustar si cu ceapa. Si mi-am deschis si o bere intr-un final. Daca imi vine sa mananc ciocolata, iti dai seama ca mananc ciocolata. Depinde de cat de grea a fost ziua pe care am avut-o," a mai spus Andreea Mantea.
Pentru a scapa de surplusul de kilograme, vedeta si-a facut singura acasa un suc din lamaie, apa si ghimbir. Acest suc se bea in fiecare dimineata pe stomacul gol si cate un pahar inainte de fiecare masa.
"Mananc orice, in afara de prajeli si paine. Si am renuntat si la sucurile din comert. Cu sau fara acid. Important este sa bei un pahar din apa asta, pe stomacul gol dimineata si daca poti si in timpul zilei.
Am inceput cu 2 L. Acum imi fac 5 L si iau de acolo in fiecare dimineata. Pun 3 lamâi cu tot cu coaja( dar le spal bine inainte, pentru ca au ceara pe ele. Le tin in otet sau le frec cu bicarbonat de sodiu) apoi storc zeama, iar coaja o tai in bucatele.
Ghimbir pun cate 4 bucati. Curatat apoi taiat in bucatele.
Si cateva afine taiate in doua.Las totul la macerat 12 h apoi beau pe stomacul gol cate un pahar. Cateodata iau si dupa mine si beau si in timpul zilei", a spus vedeta.