Beat si fara bani, a decis sa foloseasca AMBULANTA pe post de TAXI! Iata ce a iesit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

S-a fastacit asa de tare, incat in loc sa sune la taxi a format un alt numar!

Simplu, de altfel si gratuit! Si cat ai spune 112 a si venit salvarea! Nu ca sa-l ajute, ci ca sa il duca acasa! Omul era sechestrat de Bachus!

Ca sa ii fie bine si sa nu-i fie rau, moldoveanul neaos s-a gandit ca daca tot exista ambulanta cum ar fi sa o transforme el in taxi? Ca doar e si el platitor de taxe. Asa ca a pus mana pe telefon si a format de doua ori tasta "1" si-odata tasta "2"! Dar, sa o luam cu inceputul.



El, presupusul pacient, a mers in vizita la un prieten in satul Fastaci. S-a cinstit cat s-a cinstit si a venit vremea sa plece acasa. Drumul lung, cam de 80 de kilometri, buzunarul gol, bezna de-afara i-au dat idei omului nostru. I-a incoltit in minte un scenariu demn de un film politist si a chemat salvatorii.

Medicul ajuns la fata locului ne povesteste stupefiat: "ne-a spus ca ar fi fost rapit, a alertat si autoritatile de la Bucuresti.
Ne-au trimis acolo. La fata locului l-am gasit asa cum il vedeti. Chipurile ca este hipotermic, este mai cald decat mine! Scopul era sa ajunga in Vaslui".

Luat la intrebari, barbatul s-a cam fastacit. A negat ca ar fi spus celor de a 112 ca e sechestrat! Dar alerta, e alerta! O data ce a fost dala a fost luata in serios de angajatii de la ambulanta care s-au vazut nevoiti sa faca si servicii de transport pentru ratacitul  din Fastaci.


Odata ajuns la Vaslui, gratis si in timp record, omul nostru si-a zis ca mai bine nu se putea! Avea nevoie de taxi, dupa cum el insusi a marturisit si nu a reusit sa gaseasca unul. Asa, crede el, a scapat si fara sa plateasca.

Dupa o asa poveste cu happy-end, ratacitul s-a pierdut in negura noptii! Totusi, calatoria s-ar putea sa-l coste mai mult decat a crezut.

##VIDEO102082##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.