Beatrice se pregătea să devină mămică, dar bucuria i-a fost răpită. „Doamne, Dumnezeule!” Patronul magazinului în care lucra a ucis-o, crezând că îl fură

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 dec 2023, 09:10

Beatrice se pregătea să devină mămică, dar bucuria i-a fost răpită. Patronul magazinului în care lucra a ucis-o, crezând că îl fură

Sursa: PixaBay/Captură video

Crima șocantă a avut loc în Bcurești. Tânăra în vârstă de 25 de ani, însărcinată, a fost asasinată cu cruzime de către patronul magazinului la care își desfășura activitatea.

Bărbatul o suspecta că sustrage bani din conturile firmei și s-a deplasat la locuința ei dimineața pentru a cere explicații.

Tânăra de 25 de ani se pregătea să devină mămică, însă a avut parte de un sfârșit tragic

Bărbatul avea deja un plan bine stabilit, iar acela nu a fost doar de a discuta cu aceasta, deoarece avea asupra sa un cuțit. În momentul în care fata a încercat să-și justifice acțiunile, acesta s-a înfuriat și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Când a realizat gravitatea acțiunilor sale, s-a prezentat la poliție unde a recunoscut integral faptele.

Citește și: Motivul tragic al crimei din Bistrița: Bărbatul s-a „lăudat” pe rețelele sociale după ce și-a ucis soția în fața copiilor

Cei care au cunoscut-o pe Beatrice sunt profund șocați. Tânăra tocmai aflase că este însărcinată și, alături de logodnicul ei, aveau planuri de nuntă.

Ea lucra ca vânzătoare într-un magazin din cartierul Titan, proprietatea unui bărbat în vârstă și a fiicei acestuia. Din păcate, patronul avea să devină agresorul său nemilos.

Patronul ar fi avut des accese de furie

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a plecat dimineața la ora 9 la magazinul din cartierul Titan, Sectorul 3 al Capitalei, acolo unde avea să comită nemiloasa faptă. 

Acesta i-a reproșat vânzătoarei că ar fura din gestiune, iar conflictul dintre cei doi a degenerat rapid.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Conștientizându-și fapta, agresorul s-a îndreptat către prima secție de poliție și s-a predat. La fața locului au ajuns și logodnicul femeii, însoțit de viitorul său socru.

Am întrebat ce s-a întâmplat au spus ca nu ne pot spune nimic.

Sunt socrul ei și bărbatul ei lângă. Ea este însărcinată în 3 luni, vrem să știm ce s-a întamplat cu ea. Nu au zis nimic. Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat,” a declarat viitorul socru al tinerei. 

Bărbatul era cunoscut ca având des accese de furie.

Venea, te urmărea noaptea când era şi ţipa. Mi-a închis odată uşa, m-a lăsat pe „frigăraia” afară.

Avea ieşiri d-astea, câteodată.”

Mă gândesc că poate eram eu în locul ei,” spun foști angajați.

Bărbatul va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arest preventiv, iar familia se pregătește pentru înmormântare tinerei. Membrii familiei afirmă că Beatrice era o tânără minunată, entuziasmată de faptul că urma să devină mamă.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost adus la INML, iar anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.