Bebe Carabina si-a gasit nasul si acum 11 ani! Iata cine i-a pus capac atunci VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 05:55

Doamnelor si domnilor, in scena intraaa...spaima lui Bebe Carabina.

Eroul din Ghimpati. Singurul care l-a prins pe temutul interlop. S-a intimplat acum 11 ani cind "Bebe", supranumit vinatorul de politisti, cautat atunci si-n gaura de sarpe, a cazut pe mana patrulei comunale.

Interlopul Bebe Carabina si atunci, ca si ACUM cind a tras asupra politistilor- inamat. Tot el a fost cel care l-a ajutat, mai apoi, in sectia de politie, pe Carabina sa-si revina. Interlopul parea ca e gata- gata sa lesine de la loviturile primite.
Cel putin asa spune Marcel Padure.

Alexandru Grigore, alias Bebe Carabina are, se pare, alergie... la catuse! Dupa ce a impuscat un politist in cap si a fost dus la sectia de politie pentru audieri, sa vezi minune, i s-a facut rau. Nu a mai putut raspunde intrebarilor anchetatorilor pe motiv ca are... greturi. Atat de puternice au fost spasmele incit oamenii legii au fost nevoiti sa cheme o salvare.
Interlopul a petrecut toata noaptea la spitalul de urgenta, probabil, crezand ca va scapa basma curata.

Ghinion insa! Chiar si pe patul de spital, procurorul i-a prezentat invinuirile care i se aduc! Dimineata devreme, pistolarul a fost dus din nou la audieri si apoi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Nici la judecatorie, Carabina nu parea ca se simte prea bine. Era sprijinit de doi mascati si mergea incovoiat! Epuizat, s-a sprijinit de un calorifer si si-a acoperit fata.
Probabil, avea iar stari de... voma sau poate dureri de spate! Nici asa a impresionat! Va sta dupa gratii 29 de zile.

Bebe Carabina era reclamat la politie, înca din luna august a anului trecut. Era acuzat de viol si sechestrare. I-a pus pistolul la tampla unei tinere din cartierul Militari si a violat-o in masina pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Acum, a adaugat si alte capete de acuzare: uz de arma, ultraj si conducere fara permis.