Bebe Cotimanis, poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru: „Atunci când nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 nov 2023, 16:11

Bebe Cotimanis, poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru: „Atunci când nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani”

Sursa: Facebook Constantin Cotimanis

Constantin Cotimanis, cunoscut în lumea actoriei drept Bebe Cotimanis, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru, o frumoasă blondină alături de care și-a refăcut viața.

După divorțul de Florina Mărcuță, Bebe Cotimanis iubește din nou alături și împreună cu Iulia Dumitru, noua sa parteneră de viață. Cei doi nu se sfiesc șă își arate iubirea unul față de celălalt pe rețelele sociale. 

Bebe Cotimanis, poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru

Bebe Cotimanis, unul dintre cei mai carismatici actori din România, radiază de fericire în brațele Iuliei.

Cei doi sunt împreună de 7 ani și se iubesc și acum la fel ca în prima zi. 

O postare emoționantă a umplut inimile fanilor de bucurie, întrucât cei doi imită două personaje animate dintr-un desen extrem de cunoscut. 

Citește și: Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre Ahmet Kutsi Karadogan, actorul care joacă rolului lui Halil Sirhani în serialul Melek

@iuliadumitruofficial Acum 7 ani, mi-am găsit marea iubire. Atunci când nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani! Te iubesc @Bebe Cotimanis Official #couple #oldcouplegoals #loveyou #romania #sufletepereche #soulmate ♬ sunet original- Iulia Dumitru

„Acum 7 ani, mi-am găsit marea iubire. Atunci când nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani! Te iubesc!”, a scris Iulia în descrierea filmulețului emoționant cu cei doi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bebe Cotimanis a fost căsătorit de două ori și are trei copii

În vârstă de 67 de ani, Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai carismatici actori români. Cunoscut pentru vocea sa de la ProTv, dar și numeroase roluri mari jucate în filme, acesta a fost căsătorit de două ori și are trei copii.

Artistul a apărut pe marile ecrane încă de la o vârstă fragedă, actoria fiind pentru el o adevărată pasiune care a devenit în timp și o meserie. 

Citește și: Actorii din serialul „Friends”, profund îndurerați de pierderea lui Matthew Perry: „Suntem cu toții atât de devastați. Suntem o familie”

Actorul are doi copii, pe Adela, stilist vestimentar, din prima căsnicie, iar fiul lui, Ştefan, din căsnicia actorului cu Florina Mărcuță. Actorul mai are o fiică vitregă, a soției de acum, Iulia Dumitru, pe numele ei Ada Dumitru, fostă concurentă „Survivor”.

„Sunt tare mândru! Mândria-i un păcat, dar când e vorba de copii parcă nu mai e așa de mare păcatul. Sunt mândru de absolut toți trei, sunt niște oameni realizați sau în curs de a se realiza ”, a declarat acesta în urmă cu ceva timp.