Bebelus CONDAMNAT la INTUNERIC! Parintii se lupta de 4 luni sa ii redea vederea. IL PUTEM AJUTA sa ii vada chipul mamei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 18:15

Petronela Marin a fost in culmea fericii cand a aflat ca are sarcina gemelara.

Nu a avut deloc probleme pe parcursul celor 9 luni, insa lovitura avea sa vina dupa nastere: unul dintre micuti nu vedea.

Cand a aflat aceasta veste a incercat sa afle cum poate sa isi vindece micutul si a mers la toti medicii oftalmologici renumiti din tara.

Medicii de la Bucuresti i-au incurajat sa mearga la un centru oftalmologic din Oradea unde se face transplant de cornee si la copiii sub un an.


Toti banii pe care ii aveau i-au cheltuit pe aceste consultatii si pe operatie. Acum au ajuns la fundul sacului. Salvarea lui Andrei, de numai 4 luni, costa 5.000 de euro. Cu lacrimi in ochi mama lui va cere ajutorul.

Tatal gemenilor lucreaza de dimineata pana seara ca sa isi poata intretine copiii. A mers si s-a rugat la toate bisericile din judet pentru ca Dumnezeu sa il ajute sa isi salveze copilasul.


Nu isi permite din salariul sau sa plateasca transplantul de cornee si asta il mahneste cel mai tare. Impreuna il putem salva pe Andrei- orice suma conteaza pentru aceasta familie.

CONT BANCAR- Vasile Marian- RO64BTRLRONCRT0203821501 deschis la Banca Transilvania Piatra-Neamt.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.