Bebelusa lor s-a nascut prematur, la 24 de saptamani si a trait doar o ora! Cei doi au publicat o poza cu fiica lor, insa ti se va rupe sufletul cand vei afla motivul real

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:14

Mamica fetitei a dezvaluit ca fotografia cu fiica ei, Adelaide, nu era un fetus la 24 de saptamani, asa cum se spune, ci era complet formata ca fiinta umana.

Ea a vrut sa sublinieza faptul ca in Anglia, femeilor li se permite sa faca avort la 24 de saptamani. Ea a dezvaluit ca: in mod legal, viata unui bebelus poate fi luata pe motivul unei alegeri. Pentru mine este infiorator! Daca e vorba de motive medicale, atunci este totul alta problema.


Bebelusa lor s-a nascut prematur si nu a trait decat o ora. Acest lucru a starnit o adevarata dezbatere asupra legii avortului in Anglia.Emily

si sotul ei au facut publica poza cu fiica lor nascuta prematur dintr-un anume motiv, acela ca vor sa schimbe legea avorturilor in Anglia. Ei au vrut sa arate ca bebelusul este complet format la 24 de saptamani si avortul nu este decat o crima.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”