Bebelusa Oana este mamica! Uite cat de BINE arata la doar 3 zile de la nastere

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Bebelusa Oana a devenit din nou mamica. Nici nu va imaginati cum arata la doar 3 zile dupa nastere!

Oana Ionita se poate considera o femeie implinita. Blonda a adus luni dimineata pe lume un baietel de nota 10, la o maternitate din Bucuresti. Atat bebelusul, cat si proaspata mamica se simt extraordinar si au fost externati in aceasta dupa amiaza: "vorbeam de o programare pentru joi, am venit la un control de rutina, dar, pentru ca luni a fost Ziua Sanatatii si a fost mai liber si chiar daca s-a nascut la 38 de saptamani, doamna doctor ne-a sfatuit sa o facem luni(n.r.

operatia de cezariana)".

Oana Ionita a fost surprinsa la iesirea din spital, de catre o echipa a emisiunii Wowbiz, cu multe flori in mana si un zambet larg pe chip. Vedeti cat de bine se simte si ce destainuri a facut despre baietelui ei: "cu mami se simte foarte bine, am dormit aseara impreuna, a fost atat de bine, avem ore de somn in acelasi timp!".

Sotul Oanei este si mai entuziasmat: "am asistat la operatie- a fost magic! L-am auzit prima data cand a cantat, ma rog, a tipat, dar, eu zic ca a cantat,
eu asa am auzit si am avut si martori si e extraordinar! (…) Seamana cu tati- e viitorul print al operetei!".

Si, daca  tot i-au ales drumul in viata, proaspetii parinti s-au gandit si la un nume potrivit: "numele a fost ales de tati- Maxim pentru ca e numele unui personaj din opera, Rebecca, Maximillian de Winter".

Dar, pana la reprezentatii pe marile scene ale lumii, mai au de trecut un hop: "petrecerea de bun-venit o sa fie de la 12 la 5 dimineata, speram, cand o sa vina colicii, o sa fie petrecere in
tot blocul!".
##VIDEO108819##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii