Bebelusii stiu cum sa se distreze!Fac adevarat spectacol la inot

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:08

Daca la proba "de sol, micutii inca mai experimenteaza mersul de-a busilea, odata intrati "la apa" devin adevarati inotatori.

Mai ca iti vine sa-i trimiti direct la Olimpiada si mai multe…nu. Fara sa stie, puii de om se pregatesc inca de pe acum, temeinic, sa ia viata "in piept"! Ei, dar nu cumva sa credeti ca ii arunca cineva direct in valtoarea evenimentelor, ci doar…a apei! Programele de educatie acvatica pentru cei mici sunt concepute astfel incat sa se bazeze pe mediul de viata intrauterin. Asa ca nu-i de mirare ca micutii se obisnuiesc cat ai zice…"peste"!



Pare o simpla joaca, dar cu timpul, reflexul din nastere se transforma intr-o deprindere in toata
regula. Unde mai pui ca transformarile prin care trec cei mici se imbunatatesc de la zi la zi. Si cum orice sportiv de performanta are dreptul sau, la odihna…si micutii inotatori trebuie sa mai faca din cand in cand pauze. Doua sedinte de balaceala pe saptamana sunt mai mult decat suficiente pentru a obtine rezultate. Sa nu cumva sa se suprasolicite nici prichindeii …dar nici parintii!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.