Bebelusul avea o umflatura suspecta pe gat, asa ca l-au dus la medic. Doctorii au fost socati cand au inceput sa traga de ea. Ce au scos de acolo

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 aug 2021, 06:15

Mya Whittington avea doar 7 luni cand a ajuns pe mana doctorilor.

Micuta plangea si isi atingea zona de sub urechea stanga, asaca doctorii au banuit ca are o glanda imflamata si au trimis-o acasa, cu o reteta pentru antibiotice. Din pacate, tratamentul nu a functionat si parintii au adus-o din nou la spital, unde doctorii au facut o descoperire socanta.

Din gatul copilului iesea un corp strain neidentificat. Doctorul a luat imediat o pereche de manusi si a tras de corpul strain.

Spre uimirea lui, era o pana lunga de 5 centimetri.

Cum a fost posibil? Doctorii au marturisit ca banuiesc ca fetita a inghitit sau a inhalat pana, care s-a blocat in gat. Mecanismele de protectie ale organismului au respins pana, pentru ca era un corp strain si au impins-o, printre tesuturi, pana la exteriorul gatului. Mya s-a recuperat complet si aceasta intamplare nu i-a afectat in niciun fel dezvoltarea.


Iata un material realizat de o televiziune americana despre acest caz incredibil:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.