Bebelusul care s-a nascut cu cap de adult a implint 4 ani. E incredibil cum arata acum, dupa 40 de operatii. FOTO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:49

Parintii sai au fost sfatuiti sa intrerupa sarcina, in momentul in care doctorii au descoperit problema.

Lydia Rankin s-a nascut cu un cap de adult, ce cantarea peste 5 kilograme iar doctorii nu se asteptau sa traiasca mai mult de cateva saptamani. Ea a depasit toate prognosticurile si, recent,  a implinit 4 ani.

La ecografia de 20 de saptamani, Ruth, de 40 de ani, si Paul, de 42 de ani, parintii fetiei, au primit o veste dura: bebelusul lor suferea de o tulburare periculoasa de dezvoltare.

Medicii le-au recomandat atunci un avort, dar parintii au refuzat.

Din cauza bolii, cei doi lobi frontali nu s-au separat in timpul cresterii si, din aceasta cauza, ea nu poate merge sau vorbi. In plus, sufera si de hidrocefalie, adica de o acumulare de lichid in cavitatea cerebrala, din cauza careia capul creste in dimensiune. Din aceasta cauza, a fost operata de peste 40 de ori de la nastere, pentru eliminarea acestui fluid.


Acum, la 4 ani, nu isi poate misca mainile sau picioarele, pentru ca semnalele electrice nu se transmit de la creier. Totusi, Ruth sustine ca fetita ei zambeste mereu si iubeste viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”