Bebelușul din Suceava, care s-a înecat la botez, a murit la spital

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 05:45
Bebeluşul din Suceava care s-a înecat în timpul slujbei de botez a murit

Bebeluşul din Suceava care s-a înecat în timpul slujbei de botez a murit la spital. Copilul a ajuns pe mâna medicilor după ce i s-a făcut rău când preotul l-a scos din cristelniță. Medicii au încercat să facă tot ce le-a stat în putinţă, însă bebeluşul a piedut lupta cu viaţa.

Copilul care s-a înecat în timpul slujbei de botez a fost trasportat la Spitalul Judeţean Suceava şi s-a stins din viaţă luni, 1 februarie 2021. Medicii au încercat să-l salveze pe micuţ, dar totul a fost înzadar.

Bebeluşul din Suceava care s-a înecat în timpul slujbei de botez a murit

Tragedia din Suceava a şocat o ţară întreagă. Bebeluşul care s-a înecat în timpul botezului s-a stins din viaţă.

Copilul a fost trasportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava şi a murit în dimineaţa zilei de 1 februarie 2021. Acesta a ajuns pe mâna medicilor după ce i s-a făcut rău când preotul l-a scos din cristelniță.

Tragedia a avut loc la Biserica Sfinții Constantin și Elena din orașul Suceava. Imediat, la fața locului, a ajuns un echipaj Smurd care a resuscitat bebelușul. Uletrior acesta a fost transportat la spital. 

Primele semne arată că bebeluşul ar fi înghiţit multă apă.

"Un copil de o lună și jumătate a fost găsit în stop cardio-respirator la biserică după botez. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD. Se află în stare gravă pe secția ATI, intubat și ventilat mecanic”, a declarat duminică seara, medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Citeste si: Un bebeluș cu două capete a venit pe lume într-un spital din București. Ce s-a întâmplat la câteva ore după naștere?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anchetă în cazul bebeluşului înecat în timpul botezului

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat în timpul slujbei de botez şi cine este responsabil pentru această tragedie.

Potrivit presei locale, bebelușul a decedat luni, 1 februarie 2021, la ora 06.00 în secția de Terapie Intensivă a spitalului Județean Suceava, unde era intubat și ventilat mecanic.

Bebelușul a ajuns la spital imediat după ce a fost botezat. Conform tradiției, pruncul a fost scufundat de mai multe ori în cristelniță. Se pare că a înghițit apă și asta i-a fost fatal. Personalul medical chemat la biserică l-a resuscitat pe bebeluș și a reușit să-l readucă la viață, după care imediat l-a transportat la spital.

Acolo a fost intubat și ventilat mecanic, iar medicii sperau ca micuțul să își revină.

Din păcate nu s-a întâmplat așa. Decesul a fost anunțat decesul luni, 1 februarie 2021, la ora 06.00.

Citeste si: Incident șocant în Capitală! Un bărbat a lovit intenționat un cărucior în care se afla un bebeluș! VIDEO