Bebelusul ei i-a dat cancer! E cutremurator ce a patit aceasta femeie dupa ce a nascut. Corpul ei e distrus pe viata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 22:05

Desi, in mod normal, o sarcina ar trebui sa aduca numai bucurie, femeia din imaginile alaturate a trait clipe de cosmar dupa nasterea baietelului ei.

La 27 de ani Carrie Aldridge a adus pe lume un copil perfect sanatos. Totul parea in regula, insa la 9 luni de la nastere fericirea i-a fost stricata de o veste crunta pe care a primit-o de la medici.

Se simtea tot timpul obosita si avea dureri, motiv pentru care s-a dus la un control. In urma investigatiilor doctorii i-au descoperit o tumoare de mamrimea unui grapefruit in abdomen si au diagnosticat-o cu cancer cervical.



Boala se pare ca ar fi fost provocata de o dereglare hormonala aparuta chiar din cauza sarcinii. Specialistii nu au mai avut alta varianta si au fost nevoiti sa ii inlature uterul si ovarele, lasandu-o infertila.

"Cand am aflat ca am ramas insarcinata am fost in culmea fericirii. Abia asteptam sa devin mama si ma pregateam de marea zi impreuna cu sotul meu. Totul a fost bine, dar la noua luni dupa nastere am primit vestea crunta de la doctori.
Nu pot sa cred ca tocmai sarcina era sa ma omoare. Cu toate acestea baietelul meu, Spencer, este viata mea, si asta este tot ce conteaza", a spus ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”