Begum din serialul "Mireasa din Istanbul" este si in realitate mamica unui baietel superb! Iata cat de mult ii seamana micutul si cum isi petrec timpul liber impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 16:20
video Foto(11)

Actrita Ozge Borak are o silueta de invidiat desi este mamica unui baietel superb.

Ozge Borak s-a nascut in 1982, in Istanbul, intr-o familie de actori, iubitoare de arta dramatica. Tatal ei, Selcuk Borak, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia, a indrumat-o spre actorie, iar frumoasa si talentata Ozge a imbratisat cu drag profesia pe care o practica la cote inalte si astazi.


Talentata Ozge a absolvit in 2004 Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, insa a inceput sa joace ca actrita cu drepturi depline inca din timpul facultatii, cand a fost cooptata de Teatrul de Stat din Istanbul.
Primul ei rol intr-un serial de televiziune a venit in 2003, cand datorita talentului ei remarcabil, Ozge a fost selectata de o mare casa de productie din Turcia, pentru serialul "Zile negre", care i-a adus un prim succes rasunator.


Celebritatea deja dobandita i-a adus urmatoarele roluri in productii de succes precum: "Sultan Makami: Aydin Bulut" (2004), "Ihlamurlar Altında: Aydın Bulut" (2005), "Esref Saati" (2007), "Guldur Guldur" (2014), "Kirgin Cicekler" (2016).
Anul acesta a fost cooptata in distributia serialului "Mireasa din Istanbul", in care joaca rolul lui Begum, fosta iubita a lui Faruk si s-a acomodat rapid alaturi de alte nume mari ale cinematografiei din Turcia, precum Ozcan Deniz, Asli Enver, Ipek Bilgin, Salih Bademci si multi altii.