Behice din serialul "Ma numesc Zuleyha", un caracter puternic si o mama devotata si in viata reala! Iata cum arata familia indragitei actrite, Esra Dermancioglu!

Author: D.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 20:10
Foto(9)

Va mai amintiti de celebra actrita din serialul "Kosem"? Iata cum arata aceasta, in urma cu cinci ani!

Esra Dermancioglu s-a nascut in 1968 la Istanbul, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si au indrumat-o spre studierea unei facultati de profil mai tarziu. Esra Dermancıoğlu a studiat actoria in cadrul Scolii private de Teatru "Șahike Tekand", a luat mai târziu lecții de actorie de la Derya Alabora, in cadrul Conservatorului de Stat.

Esra Dermancıoğlu a devenit celebră, chiar dupa primul rol jucat intr-un serial de televiziune "Fatmagul", in anul 2010, care a avut mare succes in Turcia, dar si peste hotare.

Au urmat multe alte roluri importante, care i-au adus un plus de notorietate si au propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia. Un rol memorabil este cel jucat in serialul "Palatul Serce", in anul 2015 si in acelasi an a jucat si in serialul fenomen, "Kösem", in rolul cadanei Cennet.

Anul trecut a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha", alaturi de actori din generatia sa, precum Vahide Percin, dar si cu multi actori tineri si extrem de talentati, precum Hilal

Altinbilek, sau Murat Unalmis. Aceasta s-a integrat perfect in echipa serialului si a jucat impacabil rolul Behice, matusa tinerei Mujgan.

Citeste si: Bunica "Haminne" din serialul "Ma numesc Zuleyha", sarbatorita ca o regina pe platourile de filmare! Iata ce surpriza i-au facut colegii sai mai tineri, pentru care a fost ca o mama in perioada filmarilor!

Citeste si: Demir descopera intentiile ascunse ale sotiei sale! Afla cum va reactiona barbatul cand ii va surprinde pe Zuleyha si Yilmaz imbratisati, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Esra Dermancıoğlu a avut o viata privata destul de zbuciumata, deoarece la scurt timp de la casatorie a divortat si apoi si-a crescut singura fiica, ajunsa acum la varsta majoratului, pentru care nu isi doreste sa urmeze actoria.

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia a facut un gest incredibil! Iata ce anume a decis sa faca pentru semenii sai in perioada tulbure provocata de pandemie!

Citeste si: “Patria mea esti tu”, povestea de dragoste si razboi, continua, la Kanal D! Serialul turcesc de succes, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale, revine cu noi episoade, din 11 iunie, de la ora 22:00

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere.

Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.