Beliz din serialul Doctorul minune, în rochie de mireasă! Celebra actriță Hazal Turesan și-a uimit fanii cu apariția ei spectaculoasă!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2021, 12:24
video Foto(6)

Hazal Turesan, actrița care a dat viață personajului Beliz în serialul Doctorul minune, apariție incredibilă în rochie de mireasă!

Actrița Hazal Turesan a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare în cei peste zece ani de experiență în domeniul actoriei. Cu un talent deosebit și o carismă aparte, Hazal Turesan, în vârstă de doar 36 de ani, a urcat rapid în topul celor mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Beliz din serialul Doctorul minune, în rochie de mireasă!

Chiar dacă inițial și-a dorit să se orienteze către o cu totul altă profesie, deoarece a studiat la îndemnul familiei sale Facultatea de Relații Internaționale, Hazal Turesan a conștientizat treptat

că nu poate renunta definitiv la marele ei vis de a deveni o actrița celebra și apreciată de publicul larg. Astfel, această a hotărât ulterior să urmeze și Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul, pentru a-și îndeplini visul.

Hazal Turesan a debutat în anul 2008, în serialul „Unutma Beni” și apoi în naul 2014 a jucat în serialul de excepție „Kara Pară Ask”, care s-a suprapus cu o perioada extrem de dificilă din viață să, decesul tatălui ei, pe care l-a divinizat și l-a respectat enorm.

Însă talentată actrița a găsit puterea să se readune și să revină pe platourile de filmare ale serialului „Kara Pară Ask” pentru a continuă cu profesionalism rolul sau.

Citeste si: Nazli si Beliz, rivale in serialul "Doctorul minune" si cele mai bune prietene dincolo de platourile de filmare! Iata cum au fost surprinse actritele Sinem Unsal si Hazal Turesan, dupa incheierea filmarilor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea care i-a fost mereu alături atât la bine cât și la rău a fost mama să, care i-a rămas cel mai mare sprijin după dispariția tatălui. Cele două seamănă uluitor de bine și adoră să petreacă mult timp împreună.

La începutul lunii noiembrie, îndrăgită actrița Hazal Turesan a revenit pe scenă teatrului național din Istanbul, unde a jucat o piesă mult așteptată de public, intitulată Küvetteki Gelinler.

Piesă în care Hazal Turesan a jucat unul dintre rolurile principale și conform scenariului această a îmbrăcat pentru prima dată o rochie de mireasă pe scenă unui teatru. Imaginile publicate de celebra actrița pe contul ei de socializare i-au surprins pe fanii săi din mediul virtual, care se așteptau să o vadă jucând într-un nou proiect de televiziune.

Citeste si: Cine este si cati ani are Hazal Turesan, actrita care da viata personajului Beliz din serialul fenomen "Doctorul minune"!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.