Beliz din serialul Doctorul minune, relatie speciala cu cea mai importanta persoana din viata sa! Iata alaturi de cine a fost surprinsa celebra actrita Hazal Turesan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 nov 2021, 22:55
video Foto(4)

Indragita actrita Hazal Turesan are o relatie speciala cu cea mai importanta persoana din viata sa! Iata cum a fost surprinsa!

Actrița Hazal Turesan care a dat viata personajului Beliz in serialul „Doctorul minune” se numara printre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului din Turcia.
Hazal Turesan are doar 36 de ani insa a reusit in cei peste zece ani de experienta in domeniul actoriei sa cucereasca publicul datorita talentului ei desavarsit si a carismei captivante.

Beliz din serialul Doctorul minune, relatie speciala cu cea mai importanta persoana din viata sa!

Desi initial si-a dorit sa urmeze sfatul parintilor sai de a studia Facultatea de Relatii internationale, Hazal Turesan a realizat ca nu poate renunta definitiv la marele ei vis de a deveni o actrita de succes si a decis sa se inscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii din Istanbul.
In anul 2008 Hazal Turesan a debutat în productia„Unutma Beni”, cu rolul Azar. Apoi a dobandit mai multă notorietate jucand rolul Asli Denizer in serialul „Kara Para Ask” în 2014.

Au urmat apoi multe alte roluri in seriale de succes, care au ajutat-o sa urce in topul celor mai apreciate actrite din tanara generatie. Chiar daca a a trecut printr-o mare si dificila cumpana a vietii sale, In anul 2014, cand si-a pierdut tatal, care a fost rapus de un cumplit cancer pulmonar, atrita Hazal Turesan a reusit sa isi readune fortele si sa mearga mai departe.

Citeste si: Incredibil cum arăta Beliz din serialul "Doctorul minune" cu parul negru si lung, in urma cu cativa ani! Iata ce alura de femeie rebela avea celebra Hazal Turesan!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Persoana care a sprijinit-o in acele momente teribile a fost nimeni alta decat mama sa, care a ajutat-o sa revina din nou pe platourile de filmare pentru a-si duce profesia mai departe cu aceeasi mandrie si pricepere.
Hazal Turesan are o relatie speciala cu mama sa, pe care o respecta si o adora enorm. Aceasta prefera sa isi petreaca timpul liber in compania mamei sale, calatorind impreuna foarte mult. 

Citeste si: Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.