Beliz, nevoita sa reia legatura cu Oktay pentru a-si razbuna tatal! Afla ce plan riscant va pune la cale avocata in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iul 2018, 08:00

Savas isi da seama ca ceva necurat se intampla intre Meryem si Oktay, si o intreaba pe tanara daca ii este “datoare” cu ceva procurorului.

Meryem neaga, in fata lui Savas, ca ar fi facut o intelegere cu Oktay, insa este nevoita sa il minta pentru a-l salva pe Guclu.

De partea cealalta, Yurdal face tot ce poate pentru a-l salva pe Guclu din inchisoare si il ameninta pe Oktay ca, in cazul in care tanarul nu este eliberat, Meryem va afla totul despre nelegiuirile facute de acesta.

Meryem si Savas sunt din ce mai apropiati, dar gandul ca barbatul iubit ar putea deveni victima lui Oktay, o ingrozeste. Din aceasta cauza, Meryem evita orice contact cu Savas, insa el da seama ca fetei ii este frica de procuror, si ii intinde acestuia o cursa.

Beliz si Berk continua demersurile in lupta cu Yurdal, din dorinta de a-l face pe sa plateasca pentru moartea tatalui lor, avocatul Kemal Bilen.

Situatia se complica extrem de mult, iar Beliz va fi nevoita sa reia legatura Oktay pentru a razbuna moartea tatalui ei.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.