Bella a detronat-o pe Ruxi în Gala specială Bravo, ai stil! Celebrities. Cine se află, de fapt, în fruntea clasamentului pe toată săptămâna

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 ian 2022, 23:03

Bella Santiago a detronat-o pe Ruxi

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago a reusit inca o data o performanta remarcabila la Bravo, ai stil! Celebrities.

Bella Santiago, cea mai noua concurenta Bravo, ai stil! Celebrities este singura din toate sezoanele cu o ascensiune fulminanta intr-un timp asa de scurt in cadrul competitiei de stil. Cantareata i-a uimit cu fiecare aparitie pe juratii show-ului de fashion si a reusit sa ii dea numai note mari de fiecare data in Gale, ce-i drept doua la numar pana acum de cand a intrat in concurs, dar chiar si asa este peste asteptarile juratilor si telespectatorilor.

Bella Santiago a detronat-o pe Ruxi in Gala speciala Bravo, ai stil! Celebrities

Cumva, nu este de mirare aceasta ascensiune avand in vedere ca are antecedente. In toate show-urile in care a fost prezenta, Bella a facut performanta si pe unul chiar l-a castigat punand mana pe premiul de 100 000 de mii de euro. Avand voce, prezenta scenica si stil, Bella ofera un pachet complet show-ului de divertisment Bravo, ai stil! Celebtrities. 

Astfel, la sfarsitul Galei speciale cu ocazia primei zile de Anul Nou, Bella Santiago a fost prima in clasamentul notelor acordate de jurati, iar Victor Slav i-a acordat tot ei bonusul de 2 puncte. Desi Ruxi a avut si ea o aparitie impecabila in cadrul aceleiasi Gale, iata ca Bella a reusit sa o devanseze. Insa, pe toata saptamana, cea care se afla in fruntea clasamentului stelutelor ramane totusi Ruxi, cea mai buna concurenta din punct de vedere stilistic, conform rezultatelor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine se afla in fruntea clasamentului stelutelor la Bravo, ai stil! Celebrities

Reactiile concurentelor nu au intarziat sa apara imediat. Viviana Sposub a fost de acord ca Bella a avut o tinuta si o aparitie scenica desavarsita in Gala Cabaret: "Ce a facut in seara asta, a impresionat pe toata lumea.

A avut o tinuta care a pus-o in valoare, tinuta la care s-a vazut ca s-a implicat foarte mult si sunt sigura ca juriul a tinut cont de acest lucru."