Bella Santiago a prins radacini in Romania si se poate considera de-a casei. Vorbeste romana bine si atunci cand nu o face, ii ies cele mai simpatice fraze, s-a casatorit cu un roman care o adora pur si simplu si a cerut-o in casatorie intr-un mod romantic, a reusit sa isi aduca si fetita in varsta de 10 ani in Romania din Filipine acolo unde a stat impreuna cu bunica ei, respectiv mama Bellei, iar acum da o noua lovitura facand parte din proiectul Bravo, ai stil! Celebrities, acolo unde face deja furori inca de cand a intrat in competitie.
Bella Santiago si-a deschis restaurant cu peste 30 de retete filipineze
Si asta nu este tot deoarece tot pe plan profesional, Bella Santiago s-a lansat si in afaceri alaturi de sotul ei, Nicolae Ionut Grigore.
Poţi să mănânci dimineaţa, la prânz şi seara mâncare filipineză că nu te plictiseşti. În loc de pâine, se foloseşte orezul fiert simplu. E o balanţă foarte echilibrată de proteine-carbohidraţi-legume. Prima dată eu am zis că nu pot mânca aşa consistent dimineaţa (carne cu orez şi legume), dar şi noi avem mezelurile la micul dejun, care sunt chiar mai grele şi mai procesate”, spune
Nicu, soţul Bellei, care şi el a prins gustul acestor preparate.Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
„Şi fiicei mele îi plac ciorbiţele pe care le face bunica din România.
Acolo avem altfel de ciorbă şi totul se mănâncă alături de orez”. De când şi-au deschis restaurantul, nu prea mai au timp să gătească acasă. Nici nu mai au nevoie. „Mă trezesc la 6 dimineaţa, o duc pe cea mică la şcoală, apoi fac aprovizionarea şi rămân la restaurant. Mâncăm la micul dejun carne de vită sau de pui cu orez şi ou, cu roşii şi castraveţi. E o masă foarte consistentă, care ne ţine până spre orele 14-15.
Bella Santiago, afacere profitabila in Bucuresti
Citeste si: Reacția neașteptată a lui Ruxi după ce Bella Santiago a detronat-o în Gala specială de Anul Nou
Bella Santiago are in meniul restaurantului 30 de reţete filipineze pe care le ştie din familie.
„ O reţetă potrivită pentru prânz e puiul dulce-acrişor cu orez. Folosim bucăţele de pui pane, ananas, ghimbir, legume (ceapă, ardei gras), un sos dulce-acrişor şi se serveşte alături de orez fiert, pe post de pâine. Dar deserturile sunt preferatele mele, mai ales tapioca cu nucă de cocos proaspătă şi îngheţată de mango ori Leche Flan”, spunea Bella in urma cu un an.