Bella Santiago, afacere în Romania! Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities și-a deschis restaurant cu specific filipinez. Cât costă un fel de mâncare în localul artistei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 ian 2022, 14:02

Ce afacere si-a deschis Bella Santiago in Romania

Sursa: Instagram

Bella Santiago si-a deschis restaurantul filipinez in urma cu un an de care se ocupa impreuna cu sotul ei.

Bella Santiago a prins radacini in Romania si se poate considera de-a casei. Vorbeste romana bine si atunci cand nu o face, ii ies cele mai simpatice fraze, s-a casatorit cu un roman care o adora pur si simplu si a cerut-o in casatorie intr-un mod romantic, a reusit sa isi aduca si fetita in varsta de 10 ani in Romania din Filipine acolo unde a stat impreuna cu bunica ei, respectiv mama Bellei, iar acum da o noua lovitura facand parte din proiectul Bravo, ai stil! Celebrities, acolo unde face deja furori inca de cand a intrat in competitie.

Mai mult, Bella a ajuns in doua saptamani sa se bata cu Ruxi pe locul intai in clasament.

Citeste si: Bella Santiago face victime la Bravo, ai stil! Celebrities. Viviana Sposub, vizată de către noua concurentă: "Bella este periculoasă din multe puncte de vedere!

Bella Santiago si-a deschis restaurant cu peste 30 de retete filipineze

Si asta nu este tot deoarece tot pe plan profesional, Bella Santiago s-a lansat si in afaceri alaturi de sotul ei, Nicolae Ionut Grigore.

Cei doi au deschis un restaurant cu mancare specifica filipineza si au angajat si bucatari filipinezi care respecta retele traditionale filipineze. 

Poţi să mănânci dimineaţa, la prânz şi seara mâncare filipineză că nu te plictiseşti. În loc de pâine, se foloseşte orezul fiert simplu. E o balanţă foarte echilibrată de proteine-carbohidraţi-legume. Prima dată eu am zis că nu pot mânca aşa consistent dimineaţa (carne cu orez şi legume), dar şi noi avem mezelurile la micul dejun, care sunt chiar mai grele şi mai procesate”, spune

Nicu, soţul Bellei, care şi el a prins gustul acestor preparate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

  „Şi fiicei mele îi plac ciorbiţele pe care le face bunica din România. Acolo avem altfel de ciorbă şi totul se mănâncă alături de orez”. De când şi-au deschis restaurantul, nu prea mai au timp să gătească acasă.

Nici nu mai au nevoie. „Mă trezesc la 6 dimineaţa, o duc pe cea mică la şcoală, apoi fac aprovizionarea şi rămân la restaurant. Mâncăm la micul dejun carne de vită sau de pui cu orez şi ou, cu roşii şi castraveţi. E o masă foarte consistentă, care ne ţine până spre orele 14-15. La prânz putem mânca o supă sau noodles, iar seara o salată de mango şi papaya, cu avocado sau creveţi”.

Bella Santiago, afacere profitabila in Bucuresti

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Ruxi după ce Bella Santiago a detronat-o în Gala specială de Anul Nou

Bella Santiago are in meniul restaurantului 30 de reţete filipineze pe care le ştie din familie. „ O reţetă potrivită pentru prânz e puiul dulce-acrişor cu orez.

Folosim bucăţele de pui pane, ananas, ghimbir, legume (ceapă, ardei gras), un sos dulce-acrişor şi se serveşte alături de orez fiert, pe post de pâine. Dar deserturile sunt preferatele mele, mai ales tapioca cu nucă de cocos proaspătă şi îngheţată de mango ori Leche Flan”, spunea Bella in urma cu un an.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.