Bella Santiago, în lacrimi în Gala de Craciun Bravo, ai stil! Celebrities. Nu și-a mai văzut mama din 2018, iar tatăl a murit cand avea un an

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 dec 2021, 00:51

Bella Santiago, cu lacrimi in ochi in Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago a facut un moment de zile mari in Gala de Craciun Bravo, ai stil! Celebrities .

Bella Santiago a cantat dumnezeieste in seara de Craciun in editia speciala de la Bravo, ai stil! Celebrities, spunand ca este recunoscatoare pentru tot ce are, mai ales pentru familia frumoasa pe care a intemeiat-o, insa in adancul sufletului ei mai poarta o durere si anume faptul ca mama ei nu poate fi langa ea.

Citeste si: Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, copilărie de coșmar în țara natală: "Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Aşa era viaţa mea"

Bella Santiago, mesaj emotionant pentru mama ei din Filipine

"Mama, iti simt lipsa foarte mult, te iubesc foarte mult si sper sa poti ajunge in Romania anul viitor, sa petrecem Craciunul impreuna. Ultima data am vazut-o in 2018, din cauza pandemiei, nu a avut cum sa vina aici. Da, am crescut doar cu mama pentru ca tatal meu a murit cand avea un an.

Mama a plecat, eu am ramas cu bunicii. In Romania am ajuns in vacanta, am cunoscut baietii din trupa, prieteni cu sotul meu acum si asa l-am cunoscut pe el, s-a indragostit de mine. Eu mai tarziu. E foarte fericita,mama, pentru ca am gasit un baiat foarte bun care imi accepta fetita de 10 ani. Si el este un baiat foarte bun. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bella Santiago, norocoasa dupa ce si-a intalnit actualul sot in Romania

Bubu, te iubesc foarte mult si iti multumesc ca faci parte din viata mea! Pentru mine, cel mai special cadou este iubirea de familie pentru ca lucrurile materiale le avem sau nu. Iubirea este adevarata, cea de familie, e infinita, nu se schimba niciodata."

Juratii, la randul lor, au fost extrem de emotionati la vederea momentului Bellei Santiago, Tibi catalogandu-l drept unul extrem de bulversant.

Pentru moment si tinuta, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a primit 5 pe linie din partea juratilor. "Momentul tau a fost realmente tulburator, fetita. Despre tinuta, nu am de spus decat un singur lucru, ca as purta-o. Este o tinuta de 5, fetita, a concluzionat si Maurice Munteanu.

"Momentul tau din seara asta merita ca viata sa fie traita," a

spus si Raluca Badulescu.