Bella Santiago, mesaj bizar pe Instagram după ce a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Oana Roman și Majda Aboulumosha au reacționat imediat

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 oct 2022, 00:30

Bella Santiago a luat cu asalt competitia Bravo, ai stil! Celebrities si pare de neoprit.

Bella Santiago, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, a ajuns in varful clasamentului competitiei dupa doar doua saptamani spre nedumerirea celorlalte concurente care au ramas fara grai in momentul cand au vazut ascensiunea fulminanta a cantaretei.

Citeste si: Legătura de care nimeni nu avea habar dintre Maurice Munteanu și Maria Câmpina. De ce a apelat juratul Bravo, ai stil! Celebrities la vrăjitoare

Cu o prezenta scenica umitoare, un styling aproape de fiecare data bun si cu o voce incredibila, Bella Santiago a ajuns sa se bata cu Ruxi pe primul loc. Bella are antecedente in ce priveste concursurile de talente deoarece pe majoritatea le-a castigat, inclusiv in Taiwan.

Bella Santiago, mesaj criptic pe Instagram dupa ce a intrat in competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Asta spera ca va face si la Bravo, ai stil! Celebrities unde Bella Santiago a venit cu ganduri mari. Chiar daca ii sufla in ceafa, Ruxi o apreciaza foarte mult si cele doua s-au si apropiat foarte mult simtind ca au ceva in comun si anume umorul. Mai mult, veterana competitiei spune ca nu are de ce sa fie suparata pe Bella pentru ca o ajunge din urma pentru ca merita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ruxi despre Bella Santiago: "Dacă a câștigat premiul cel mare și în Taiwan, gata stingeți lumina, consumăm curent degeaba!"

"Ar fi frustrant ca cineva nou sa castige competitia si eu care sunt aici de cand m-am nascut si suntem in ianuarie si sunt inca aici, ar fi si usor frustrant, insa publicul decide. O sa plang putin, dar o sa fac haine, o sa castig mai multi bani decat la Bravo, ai stil! Celebrities.  Nu am avut asteptari de niciun fel. Faptul ca a castigat a fost socant pentru toata lumea ca nah, nu a castigat nimeni pana acum din prima de cand suntem in emisiune, poate in altele a fost, dar aici

nu. Ea si-a facut treaba. A fost o surpriza pentru toata lumea, nu pentru mine.

Mesajul Bellei Santiago pentru hateri

Recent, Bella a publicat pe pagina ei de Instagram un mesaj criptic, dar care a fost imediat apreciat atat de catre vedeta Oana Roman cat si de catre Majda Aboulumosha. Concurenta a scris in engleza: "Dear haters I have so much more for you to be mad at, just be patient!"