Bella Santiago, moment excepțional la Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit să pună la respect toate concurentele din competiție: "Vei deveni cel mai mare coșmar al lor!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 oct 2022, 07:40

Bella Santiago, note maxime la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago a reusit un numar de cabaret cu care a ingenuncheat juratii Bravo, ai stil! Celebrities.

Bella Santiago era cât pe ce să ia 5 pe linie în Gala speciala de 1 ianurie 2022, prima zi din Noul An. Jurații au mizat pe artista și nu i-a dezamăgit punandu-și în valoare vocea, dar și styling-ul făcut special pentru aceasta ediție.

Citeste si: George Burcea a recunoscut la Bravo, ai stil! Celebrities că într-adevăr va avea un copil: "George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit eu!" Cum a reacționat mama Vivianei când a aflat vestea

Citeste si: Cum a fost cerută în căsătorie Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Multe femei văd așa ceva doar în filme

Bella Santiago, cel mai negru cosmar al concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities

Daca Maurice Munteanu și Raluca Badulescu au fost pe loc cuceriți de apariția Bellei Santiago, Tibi Clenci a fost mai zgârcit cu nota data concurentei, alegând să îi acorde un 4 deoarece ar fi vrut că ținută să nu fie atât de clasica în ce privește tema Galei.

Însă a recunoscut că Bella a fost îmbrăcată "politically correct."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tibi Clenci: "Momentul tău este foarte bun, foarte frumos și probabil toate momentele tale de acum încolo vor fi foarte bune.

Am așa simpla intuiție și probabil cu toții vom ști că de acum încolo vei aduce momente foarte bune, mai ales daca vei canta. Ținută este una foarte frumoasa, însă din punctul meu de vedere se învârte în jurul unei propuneri clasice, deci asta înseamnă deja am mai întâlnit-o. Aceasta pelerina este foarte frumoasa, este asociata corect cu propunerea de rochiță de strasuri și cu pantofii tai foarte frumoși. Fata ta exotice te ajuta foarte mult.

Bella Santiago, moment de exceptie in Gala speciala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cine este Nicolae Ionuț Grigore, soțul Bellei Santiago. Imagine de senzație de la nunta celor doi

"Îmi place mult prezenta ei, îmi place că încurcă vorbele și din chestia asta iese așa o nebunie fantastica, dar trecând pe ce iese din greseal, începe să iasă lucrurile din știință, în cel mai frumos sens al cuvântului, Bella, cred că ești periculoasa."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.