Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, copilărie de coșmar în țara natală: "Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Aşa era viaţa mea"

Author: Alice Popescu
Bella Santiago, dezvaluiri emotionante despre copilaria ei
Sursa: Instagram

Bella Santiago, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, are o poveste de viata impresionanta.

Bella Santiago s-a adaptat perfect vieții din Romania, vorbește foarte bine limba romana și a reușit să se remarce și pe plan artistic unde a cunoscut faima la concursuri de talente cu ajutorul vocii sale inconfundabile. Însă, în spatele jovialității și poftei de viață, Bella Santiago ascunde o poveste de viață rupta din filme.

Citeste si: "Doamne, Isuse!" Bella Santiago le-a făcut pielea de găină juraților cu vocea ei, iar Raluca Badulescu a vrut-o de noră

Bella Santiago de la Bravo, ai stil! Celebrities, marturisiri emotionante despre copilaria din Filipine

Tatăl Bellei Santiago a murit pe când artista a vea în jur de un an de zile, iar mama ei nu lucra nicăieri pentru că nu reușea să își găsească un loc de munca. Artista povestea că mâncarea de baza era doar orezul: "Viaţa mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an şi mama mea nu lucrează.

Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Aşa era viaţa mea când eram mică. De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine. Copilăria mea a fost foarte tristă. Sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat voce, pentru că nu aveam bani să merg la şcoală. Vreau că fetiţa mea să aibă o viaţă mai bună.
O să cânt şi o să lupt pentru fetiţa şi mama mea şi pentru visul meu“
, a spus Bella acum ceva vreme.

Intre timp, Bella Santiago a reușit să cucerească publicul din Romania și a pus mana pe premiul cel mare de 100 000 de euro la un concurs de talente, iar în 2019 a putut să își aducă copilul alaturi de ea. Bella a dezvăluit că a suferit foarte mult, stand departe de fiica ei, însă singura soluție a fost să vina în Romania și să facă bani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum arată fiica in vârstă de 9 ani a Bellei Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Bella Santiago este noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

La Bravo, ai stil! Celebrities, Bella Santiago s-a remarcat încă din primul moment în care a intrat în competiție prin naturalețe, efervescenta și sinceritate.

Jurații au apreciat-o imediat și chiar Maurice Munteanu, cel mai dur critic vestimentar a dezvăluit că vede în ea un potențial stilistic și versatilitate.

“Mă simt foarte bine la filmări, aveam emoții înainte de a intra în competiție în ceea ce le privește pe contracandidatele mele. Dintre jurați, cel mai teamă îmi este de Maurice Munteanu, însă sper să îl impresionez cu ținutele și momentele mele și să pot face față cu brio provocărilor , spune Bella Santiago.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.