Bella Santiago s-a dezlănțuit în platoul Bravo, ai stil! Celebrities și a arătat cate înjurături știe

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 oct 2022, 08:35

Cum injura Bella Santiago in romana

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago s-a adaptat repede in ce priveste aspectul colocvial al limbii romane dovedind asta din plin.

Desi nu a putut fi dat pe post intreg pasajul in care Bella enumara injuraturile pe care le stie in limba romana, cu siguranta simpatica concurenta de origine filipineza a facut deliciul platoului Bravo, ai stil! Celebrities. Juratii si concurentele au ras cu lacrimi in momentul in care Bella a inceput sa toarne toate injuraturile pe care le-a invatat.

Citeste si: Bella Santiago, afacere în Romania! Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities și-a deschis restaurant cu specific filipinez. Cât costă un fel de mâncare în localul artistei

Bella Santiago s-a descurcat de minune si la capitolul injuraturi in limba romana

Trecand la lucruri mai serioase, Ruxi a fost intrebata de catre Ilinca cat de mult o simte pe Bella drept o amenintare si cat de socant a fost pentru ea faptul ca a ajuns pe primul loc in Gala ce tocmai a trecut.

Ruxi: Ar fi frustrant ca cineva nou sa castige competitia si eu care sunt aici de cand m-am nascut si suntem in ianuarie si sunt inca aici, ar fi si usor frustrant, insa publicul decide.

O sa plang putin, dar o sa fac haine, o sa castig mai multi bani decat la Bravo, ai stil! Celebrities.

"Nu am avut asteptari de niciun fel. Faptul ca a castigat a fost socant pentru toata lumea ca nah, nu a castigat nimeni pana acum din prima de cand suntem in emisiune, poate in altele a fost, dar aici nu. Ea si-a facut treaba.

A fost o surpriza pentru toata lumea, nu pentru mine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bella Santiago, un real pericol pentru concurentele Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Anda Adam, prima imagine cu fetița logodnicului ei, Yosif Mohaci! Cântăreața se află în vacanță la munte cu toată familia

Viviana Sposub: Bella este o concurenta periculoasa din toate punctele de vedere si faptul ca a castigat si alte concursuri bazate pe vot, chestia asta o face si mai periculoasa. Deci da, din toate punctele de vedere. E buna din toate unghiurile, ma refer la talent, la ambitie. ma ambitioneaza. Imi doresc si eu sa fiu buna. Normal ca ma ambitioneaza, dar sunt acolo pe pozitie.

Ruxi: Deci, da, este posibil ca ea sa fie votata prima sau in top 3, cu siguranta asa va fi. Da, a meritat. A fost si tinuta buna. E mai greu sa te prinzi ce e de facut in Gala si care e vibe-ul. Da, eu cred ca va fi votata de public. Are carisma, are talent. N-am ce sa fac daca se intampla asta. Poate ea nu pare antipatica si eu sunt.

Poate cand zice un adevar pare simpatica si eu antipatica.