Un adevarat rasfat culinar cu ciulama de hulubi si vinuri alese.
E vremea ca viticultorii de pe insoritele dealuri buzoiene sa isi dea proba muncii de peste an. Asta o fac indeosebi prin tulburelul din tocitori, dar si prin bucatele cu care aleg sa implineasca belsugul.
Dupa multe mancaruri ciobanesti bazate pe carne de oaie, echipa "Asta-i Romania" s-a indreptat catre tinuturile buzoiene, acoperite cu multe podgorii.
gospodarie de oameni muncitori din Breaza Buzoiana, s-a pregatit cea mai buna ciulama de hulubi, pentru care s-au folosit: purumbei, smantana, untura, faina, vin rosu, bulion, sare, piper, dar si porumbei la gratar, toate asezonate cu vinuri din soiuri alese, din renumita zona viticola, Dealul Mare. Si drept desert bucatareasa a copt cateva turte pe plita, pentru a fi servite cu marmelada si nuci.
Recalcularea pensiilor pentru cei 5.000.000 de pensionari din România a suferit întârzieri semnificative, iar adeverințele cu noile valori ale pensiilor, programate inițial pentru luna mai, vor fi trimise abia după 10 iulie.
O descoperire extraordinară a avut loc în nordul Franței, unde o echipă de studenți voluntari, care participa la o săpătură arheologică, a primit un mesaj neașteptat din trecut.
Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.
Un adevarat rasfat culinar cu ciulama de hulubi si vinuri alese.
Rebecca, în lacrimi: "Mă țin ca un câine după tine!" Concurenta se simte folosită de Antoni. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 1 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D