Belsug de toamna in tinuturile Buzaului, cu mancaruri gustoase, stropite cu vin de soi!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

Un adevarat rasfat culinar cu ciulama de hulubi si vinuri alese.

E vremea ca viticultorii de pe insoritele dealuri buzoiene sa isi dea proba muncii de peste an. Asta o fac indeosebi prin tulburelul din tocitori, dar si prin bucatele cu care aleg sa implineasca belsugul.

Dupa multe mancaruri ciobanesti bazate pe carne de oaie, echipa "Asta-i Romania" s-a indreptat catre tinuturile buzoiene, acoperite cu multe podgorii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-o

gospodarie de oameni muncitori din Breaza Buzoiana, s-a pregatit cea mai buna ciulama de hulubi, pentru care s-au folosit: purumbei, smantana, untura, faina, vin rosu, bulion, sare, piper, dar si porumbei la gratar, toate asezonate cu vinuri din soiuri alese, din renumita zona viticola, Dealul Mare. Si drept desert bucatareasa a copt cateva turte pe plita, pentru a fi servite cu marmelada si nuci.

 

Taguri: