Un adevarat rasfat culinar cu ciulama de hulubi si vinuri alese.
E vremea ca viticultorii de pe insoritele dealuri buzoiene sa isi dea proba muncii de peste an. Asta o fac indeosebi prin tulburelul din tocitori, dar si prin bucatele cu care aleg sa implineasca belsugul.
Dupa multe mancaruri ciobanesti bazate pe carne de oaie, echipa "Asta-i Romania" s-a indreptat catre tinuturile buzoiene, acoperite cu multe podgorii.
gospodarie de oameni muncitori din Breaza Buzoiana, s-a pregatit cea mai buna ciulama de hulubi, pentru care s-au folosit: purumbei, smantana, untura, faina, vin rosu, bulion, sare, piper, dar si porumbei la gratar, toate asezonate cu vinuri din soiuri alese, din renumita zona viticola, Dealul Mare. Si drept desert bucatareasa a copt cateva turte pe plita, pentru a fi servite cu marmelada si nuci.
Recalcularea pensiilor pentru cei 5.000.000 de pensionari din România a suferit întârzieri semnificative, iar adeverințele cu noile valori ale pensiilor, programate inițial pentru luna mai, vor fi trimise abia după 10 iulie.
Igor Cuciuc își strigă durerea pe rețelele sociale după pierderea fiicei sale, Andreea Cuciuc, care a fost înmormântată acum aproximativ două săptămâni.
Un adevarat rasfat culinar cu ciulama de hulubi si vinuri alese.
Rebecca, în lacrimi: "Mă țin ca un câine după tine!" Concurenta se simte folosită de Antoni. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 1 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D