Beneficiile unei diete echilibrate: "Trebuie sa existe un echilibru in toate si acest echilibru sa se regaseasca si in alimentatie"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 09:45

Esti pro sau contra unei diete raw vegane? Sustinatorii acestui tip de alimentatie si medicii s-au razboit in platou la "Draga mea prietena".

In editia de ieri, dr. Andrei Laslau, specialist in nutritie, s-a contrazis cu o sustinatoare a dietei raw vegan pe tema avantajelor si dezavantajelor unui asemenea regim alimentar. Discutia a continuat si astazi in platou, insa, de data asta cei doi au avut si un arbitru, pe dr. Ovidiu Penes, doctor in Stiinte, medic primar si specialist Age Management.

Specialistul nu a fost de partea niciunui tip de dieta, indemnand, insa telespectatorii sa aiba un regim alimentar echilibrat, iar cei care sufera de anumite boli sa tina dieta dupa sfatul medicului sau a specialistului.

" Eu consider ca trebuie sa existe un echilibru in toate, absolut acest echilibru trebuie sa fie si in alimentatie si intotdeauna cand se constituie un plan alimentar pentru un pacient sau pentru un individ va trebui sa timen cont de particularitatile personale ale acestuia", a declarat dr. Ovidiu Penes.

##VIDEO122282##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei