Beneficiile utilizării aparatului de aer condiționat acasă și la birou

Author: Oana Iosif

Pe timpul verii organismul uman are foarte mult de suferit din cauza temperaturii ridicate, iar acest lucru poate crea pe lângă disconfort și alte probleme de sănătate, deshidratare sau insolație.

Este important să îți creezi un ambient plăcut atât acasă cât și la birou pentru a da randament maxim și pentru a avea un somn odihnitor în fiecare seară. Aparatele de aer condiționat sunt cea mai bună soluție pentru creșterea calității vieții în zilele toride de vară. Utilizând un sistem de climatizare modern, vei putea avea o temperatură potrivită pentru creșterea productivității la muncă și pentru confortul la care abia vrei să te întorci seara acasă.

Îmbunătățește calitatea aerului

Un aparat de aer condiționat modern de la Vollmax nu are doar rolul de a răci sau încălzi încăpere, ci joacă un rol foarte important și în îmbunătățirea calității aerului. Modelele de aer condiționat de top sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie de filtre care îndepărtează din încăpere rapid particulele poluante, particulele de praf fine sau mucegaiul din aer, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului.

Chiar si după câteva minute de la pornirea sistemului de climatizare, poți simți că aerul este mai curat și proaspăt. În acest fel vei putea respira un aer de calitate fără să mai ai probleme în sezonul care activează majoritatea alergiilor sau dacă suferi de astm. Este important să cureți aparatul de aer condiționat cel puțin o dată pe lună pentru a îndepărta praful acumulat pe filtre.

Protejează mobila din casă

Pe lângă praf și alte bacterii, sistemul de climatizare contribuie eficient și la reglarea umidității din cameră. Caldura excesivă și umiditatea crescută din casă pot afecta foarte mult atât mobilierul cât și alte aparate.

Contribuie la creșterea productivității

Nu doar acasă vei avea parte de confort sporit. Aparatul folosit la birou va ajuta la creșterea productivității prin crearea unui ambient plăcut ce își permite să iei decizii bune. Dacă temperatura din cameră e prea mare, corpul consumă mai multă energie pentru a răci corpul, fapt ce duce la o scădere a puterii de concentrare. Așadar, ai nevoie pe timpul verii de un aparat de aer condiționat eficient la birou.

Somn odihnitor pe timpul verii

Pe timpul verii, la oraș, nu doar ziua temperaturile din termometre sunt cu mult peste limita suportată de organism. Astfel, pe timpul nopții nu poți avea parte de un somn bun iar a doua zi ești mai irascibil și fără niciun chef de muncă. Folosind un aer condiționat de calitate, somnul va fi mai odihnitor și de calitate dacă setezi aparatul de aer conditionat să mențină o temperatură de până la 19 grade Celsius. Pentru cei mici e bine să setezi o temperatură mai mare de până la 21 de grade Celsius pe timpul nopții.

Aparatele de aer condiționat de la Vollmax te vot ajuta să eficientizezi modul de lucru la birou și să te simți bine la tine acasă pe toată perioada verii.



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.