Beni, copilul „adoptat” de familia lui Culiță Sterp, dramă uriașă. Adolescentul a fost greu încercat de soartă

Author: Diana Tilă

Beni, copilul „adoptat” de familia lui Culiță Sterp, dramă uriașă.

Sursa: Instagram

Beni, copilul ”adoptat” de familia lui Culiță Sterp are o poveste tristă de viață. Iată prin ce a trecut adolescentul și cum a ajuns în familia cântărețului. 

Beni, un tânăr greu încercat de soartă și muncitor, a povestit cum a ajuns să fie crescut de familia Sterp. Băiatul de numai 13 ani a trecut prin clipe neplăcute.

Citeste si: Adevărul despre părinții lui Beni, copilul de suflet al familiei Sterp! De ce pustiul a ajuns la casa de copii la 4 ani. Băiatul a făcut mărturisiri sfâșietoare

Povestea lui Beni, băiatul „adoptat” de familia lui Culiță Sterp

Beni are 13 ani și a ajuns în familia Sterp în urmă cu doi ani, însă până atunci băiatul a trecut prin clipe grele.  Adolescentul locuiește în prezent alături de mama Geta, la Hațeg, care se ocupă de el.

Tânărul provine dintr-o familie destrămată, are 7 frați și o mamă care nu are puterea să-i crească în condiții decente.

Beni a fost părăsit de tată când avea doar câțiva ani, iar asta pare să fie asemănarea dintre frații Sterp și el.

Citeste si: Ți se face pielea de găină! Gestul lui Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, este cu adevărat impresionant. Ce vrea să facă cu toți banii strânși de el înainte de Sărbători

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când avea doar 4 ani, Beni a ajuns a orfelinat. Copilăria lui a fost marcată de lipsuri, iar el a învățat de mic ce este singurătatea și munca.

Cu toate acestea, Beni și-a dorit să-și depășească condiția. Adolescentul a povestit într-un vlog postat de Geta Sterp pe Youtube că a lucrat de mic, chiar dacă asta a însemnat să lipsească de la școală și să rămână repetent de două ori.

„Beni a zis că nu mai vrea să se ducă acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine, o să înceapă școala, o să avem grijă de el în continuare”, a declarat Geta Sterp într-un vlog de pe Youtube.

Beni a ajuns în familia Sterp în urmă cu doi ani după ce aceștia i-au oferit șansa să lucreze pentru ei. Inițial,

adolescentul a avut grijă de oile familiei Sterp, iar ulterior s-a apropiat de cei patru frați care i-au spus să rămână la ei în familie. În prezent, Beni se consideră parte din familie și este înconjurat de multă dragoste.

Mama Geta și frații Sterp i-au devenit familie lui Beni

În prezent, adolescentul este la Hațeg, alături de mama Geta. Băiatul o consideră pe mama Geta ca fiind o mamă pentru el. 

„Mama Geta înseamnă pentru mine o mamă pe care nu am avut-o atâția ani. Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mamă. Nu știu ce este ăla tată. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o sora mai mare’ , a spus Beni în vlogul Getei Sterp, potrivit Fanatik.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.