„Beni este bărbatul care a stat lângă mine” Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni! De la ce a pornit totul

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 sep 2023, 10:44

Dana Roba a dezvăluit care este relația ei cu Beni

Sursa: Instagram danielarobamakeupartist

Anul 2023 a fost unul foarte dificil pentru Dana Roba, însă aceasta pare să fie mai fericită pe zi ce trece.

Dana Roba a trecut anul acesta printr-un eveniment foarte traumatizant, însă aceasta nu se oprește din a spera în continuare că viața ei va merge pe drumul cel bun, iar fericirea îi apare în cale.

Citește și: Dana Roba a răbufnit după ce fanii au acuzat-o că și-a refăcut viața: ,,Criticat și urât de oameni''

Dana Roba a dezvăluit care este relația ei cu Beni

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

Dana Roba a descoperit ce este dragostea după ce a fost bătută de fostul ei soț cu un ciocan, însă internauții nu au avut cea mai bună părere despre această nouă conexiune a femeii.

Aceasta a declarat de mai multe ori că Beni este ajutorul ei în această perioadă dificilă a vieții sale, iar după lungi perioade de critică, aceasta a încetat să se mai afișeze cu acesta pe rețelele sociale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum Dana Roba nu a mai postat nimic despre Beni, admiratorii femeii au speculat că cei doi s-ar fi despărțit, însă aceste zvonuri nu au ținut foarte mult timp, make-up artista dezvăluind adevărul despre relația lor.

Deși viața nu a fost bună cu ea în ultimul an, atunci când a ajuns pe patul de spital, într-o luptă cu viața, din cauza fostului ei soț, Dana Roba nu a încetat să creadă în dragoste.

Nu m-am despărțit de Beni, nici nu intră în discuție așa ceva.
Suntem doi oameni maturi si asumați până la capăt. Ne iubim foarte mult, și ne dorim ca DUMENZEU să fie cu noi în continuare.

Beni este bărbatul care a stat lângă mine când am trecut prin valul umbrei morții. Când nu aveam păr pe cap, și eram distrusă. Cu mâinile în gips până la coate, el îmi dădea sa mănânc. Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla.”, a scris Dana Roba pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Ies la lumină detalii halucinante despre Daniel Balaciu! Acesta ar fi fost atras de bărbați: ,,El îmi spunea că vorbește cu băieții"

Cum face față Dana Roba criticilor?

Dana Roba a încercat să se pună pe ea pe primul loc, chiar dacă acest lucru a deranjat mai multe persoane din intermediul online, rezultând ca aceasta să fie asaltată de sute de mesaje urâte despre modul în care alege să își trăiască viața. Aceasta a decis să închidă gura curioșilor și să le transmită un mesaj prin care să arate că ea este cea mai importantă.

„Pentru cele care mă judecă am un mesaj foarte important. Să știți că la finalul procesului va ieși adevărul la iveală și Dumnezeu nu mă va lăsa de rușine, Dumnezeu știe că eu nu m-am întâlnit cu Beni înainte, că eu nu am ieșit cu Beni nici măcar la o cafea și că nu m-am văzut de 14 ani niciodată. Prima dată l-am văzut după vreo șase zile de spitalizare, când a insistat la surorile mele că vrea să mă vadă și a venit cu un buchet de flori la mine la spital. Atunci l-am văzut pentru prima dată, după 14 ani. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic, cred că Dumnezeu va scoate adevărul la iveală și cu asta am spus tot”,  a anunțat aceasta pe Tik Tok, potrivit spynews.ro.

Citește și: „Ce chipuri triste au fetițele!” Ce comentarii a primit Dana Roba, după ce a postat o fotografie alături de cei doi copii