Beni, iubitul Danei Roba, are doi copii! Bărbatul a vorbit în premieră despre faptul că are experiență în rolul de părinte

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 nov 2023, 15:34

Beni și Dana Roba

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Atât Dana Roba cât și cele două fetițe ale ei se simt foarte bine în compania lui Beni, după ce scandalul cu Daniel Balaciu a luat sfârșit.

Beniamin este actualul iubit al Danei Roba, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, după ce a trecut prin chinuri cumplite din cauza fostului ei soț, Daniel Balaciu.

Cum este relația dintre Beni, Dana Roba și fiicele ei

În vara acestui an, Dana Roba a trecut printr-o adevărată traumă, după ce a fost bătută cu bestialitate și mutilată de fostul ei soț, Daniel Balaciu, care, în aceste momente, ispășește pedeapsa pentru fapta sa.

La scurt timp după atac, destinul a făcut ca bruneta să-și reîntâlnească iubirea din adolescență, pe Beni, care, acum, are grijă atât de ea, cât și de micuțele ei fetițe, pentru a reuși să treacă peste tragicul episod din viețile lor.

Partenerul Danei Roba are o relație foarte frumoasă cu fiicele ei. Bărbatul a dezvăluit că datorită experienței lui cu copiii a reușit să câștige inimile micuțelor, întrucât și el are doi copii dintr-o relație anterioară.

„Am și eu doi copilași, deci am experiență.”, a mărturisit iubitul Danei Roba, la WOWnews.

Însă, acesta nu a fost un impediment pentru Beni, care a preferat să-și asculte inima și să o caute pe make-up artistă pentru a-i fi alături în momentele dificile și a relua frumoasa lor poveste de iubire din tinerețe.

Citește și: Dana Roba a sărit în apărarea lui Beni! „Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine!” Iată cine sunt persoanele din familia ei care nu îl acceptă pe noul ei iubit

Beni își dorește să se însoare cu Dana Roba

Cu toate că cei doi se iubesc și se înțeleg de minune, unii membrii din familia Danei Roba nu sunt de acord cu relația ei cu Beniamin.

Însă, vedeta preferă să nu asculte gurile rele și să facă ceea ce simte, întrucât numai ea și bărbatul iubit știu prin câte au trecut împreună, susținându-se reciproc.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap.

Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă.”, a povestit bruneta, pentru sursa citată.

Aceste gesturi din partea lui Beni au contat enorm de mult pentru Dana, întrucât au ajutat-o să-și recapete încrederea de sine. De asemenea, bărbatul încerca, zi de zi, să îi ridice moralul femeii și să o ajute să treacă, mai ușor, peste traumele suferite.

„Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta, iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează.

Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează.”, a mai spus Dana Roba.

Nu în ultimul rând, ea consideră că reîntâlnirea cu Beniamin nu a fost o pură întâmplare, fiind convinsă că Dumnezeu i-a readus împreună.

„Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu.”, a adăugat make-up artista.

Și Beni a fost de aceeași părere cu Dana Roba, spunând că: „Ne iubim foarte mult și asta-i tot ce contează.(...) Eu am planuri foarte mari cu Dana, să ne căsătorim în viitorul apropiat”.

Citește și: Planuri de nuntă pentru Dana Roba și Beni! „Ne căsătorim foarte curând”

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.