Benone Sinulescu, condus pe ultimul drum, la Arad, cu onoruri militare. Sofia Vicoveanca i-a transmis un ultim mesaj regretatului artist

Author: Diana Tilă

Imagini de la înmormântarea Benone Sinulescu


Sursa: adevarul

Benone Sinulescu va fi condus astăzi pe ultiml drum. Interpretul de muzică populară a murit la 84 de ani, în cursul zilei de joi, 18 noiembrie.

Un sobor de preoţi oficiază slujba, iar militarii îi poartă pe umeri sicriul cu trupul neînsufleţit, căci solistul avea gradul de „Mare Ofiţer". Colegii de breaslă au făcut declaraţii emoţionante.

Citeste si: Imagini nevăzute cu regretatul Benone Sinulescu! Iată cum a fost surprins celebrul artist chiar în casa în care a locuit în ultimii ani alături de soția sa!

Benone Sinulescu, condus pe ultimul drum

În această dimineață cortegiul funerar a plecat la Filarmonica din Arad, unde toți cei care l-au iubit i-au adus un ultim omagiu. Ulterior, trupul artistului a fost scos în piața ,,Avram Iancu” din spatele Teatrului, unde oamenii au participat la funeralii.

Citeste si: Soția regretatului Benone Sinulescu, despre ultimele zile de viață ale artistului! Elena Sinulescu, acuzații grave la adresa fostului impresar al soțului ei! "Nu voiam să o spun niciodată"

Slujba religioasă a început la ora 13:00, în Piața Avram Iancu, și este oficiată de un sobor de preoţi.

”Totul va începe la ora 13.00, în Piaţa Avram Iancu, acolo unde este suficient spaţiu pentru ca oricine doreşte să-l conducă pe ultimul drum să o poată face. Sau să-i aducă un ultim omagiu”, a declarat Elena Sinulescu, soţia lui Benone Sinulescu, potrivit Glasul Aradului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Maestrul cântecului popular va fi înmormântat la cimitirul "Eternitatea" din Arad. Sicriul cu trupul neînsufleţit este acoperit cu tricolorul.

Sofia Vicoveanca, mesaj pentru regretatul Benone Sinulescu

Sofia Vicoveanca și-a exprimat regretul că nu a putut ajunge fizic la înmormântare lui Benone Sinulescu și a făcut declarații emoționate în ziua în care nea Beni este condus pe ultimul drum.

Citeste si: Sofia Vicoveanca, mărturisiri sfâșietoare după moartea lui Benone Sinulescu: ”Nu mai am cuvinte”

„Este o zi foarte tristă. Trăim vremuri grele! Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos.

Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone? Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească!

Nu am cuvinte să exprim ceea ce se întâmplă! Sunt departe, la Suceava, la Vicov. Fiecare are o amintire frumoasă şi el aşa va rămâne Benone în sufletul meu, aşa cum l-am cunoscut plin de voie bună şi cu îndemn.

Nu l-am văzut vorbind de rău pe nimeni. E mare lucru în această lume. Avem nevoie de iertare, de blândeţe, de iubire, pentru că altfel nu reuşim să ieşim la liman.

Benone, te rog să mă ierţi! Dumnezeu să-ţi dea un somn lin, aşa cum meriţi!”, a spus artista, pentru RTV.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.