Benzina continuă să se scumpească! Iată cât costă litrul de benzină și cel de motorină marți, 10 mai 2022!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 feb 2023, 01:50

Iată cât costă litrul de benzină și cel de motorină marți, 10 mai 2022

Sursa: pexels.com

Prețul benzinei pare să nu se mai oprească din creștere! Și marți, 10 mai 2022 benzina s-a scumpit cu câțiva bani pe litru.

Dacă ieri cel mai ieftin litru de benzină din Capitală costa 7.79 lei, marți, 10 mai 2022, cel mai ieftin litru de benzină se vindea în Capitală cu 7.84 lei, la o stație Petrom și la câteva stații Lukoil.

Cel mai scump litru de benzină standard se vindea în Capitală marți, 10 mai 2022 la câteva stații de alimentare MOL din Capitală: 8.08 lei.

Benzina superioară costă cel mai ieftin 8 lei litrul, la câteva stații Lukoil din Capitală. Cel mai scump litru de benzină superioară se vinde cu 8.75 lei litrul, la câteva stații MOL din București.

Preț benzină și motorină azi, 10 mai 2022: Benzina se scumpește iar!

Cel mai ieftin litru de motorină standard costa marți dimineață la fel ca ieri, 8.70

lei. Doar că acest preț se găsea la o singură benzinărie din Capitală, Petrom, cea de pe B-dul. Constantin Brâncoveanu, nr. 97A, sector 4, potrivit peco-online.ro. Tot aici se găsea și cel mai ieftin litru de benzină standard marți, 10 mai 2022.

Cel mai scump litru de motorină standard costa marți 8.95 lei, preț regăsit la benzinăria MOL de pe Șoseaua București-Ploiești, nr. 127 C.

Litrul de motorină standard se mai vindea cu 8.92 lei, la alte câteva benzinării MOL din Capitală.

Cel mai ieftin litru de motorină superioară costa marți, 10 mai 2022 9.06 lei, la aceeași benzinărie Petrom din B-dul. Constantin Brâncoveanu, nr. 97A.

Cel mai scump litru de motorină superioară costa 9.43 lei și se vindea cu acest preț la câteva benzinării MOL din Capitală.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Prețul benzinei și motorinei, în creștere la început de weekend. Cât a ajuns să coste un litru de benzină standard

Benzina s-a scumpit cu 40% în ultimul an, motorina cu circa 60%

Prețul benzinei a crescut în România în ultimul an cu circa 40%, iar prețul motorinei a crescut cu circa 60%.

România nu mai are acum cel mai ieftin carburant din UE.

Datele oficiale ale Uniunii Europene arătau că prețul motorinei crescuse în România în ultimul an cu 59%. Este cea mai mare creștere a prețului motorinei din întreaga Uniune Europeană.

“Au crescut cotațiile la diesel, mult peste benzină, în contextul presiunilor regionale, oricum cele două erau decuplate, dar motorina s-a decuplat și mai mult, cererea este mai mare pentru motorină”, declara Radu Căprău, director responsabil cu activitatea de downstream oil la Petrom,

citat de economica.net.

Citeste si: Preț benzină și motorină azi, 9 mai 2022. Benzina și motorina se scumpesc la început de săptămână!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.